- Konu Sahibi gamzeli_bebis
sitede yazıyo nası yapıldıgı 15 gün fln sürüyo galiba.Sen ne kadardır istiyorsun canım bide soğan kürü nasıl oluyor
ben 8-9 ay oldu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sitede yazıyo nası yapıldıgı 15 gün fln sürüyo galiba.Sen ne kadardır istiyorsun canım bide soğan kürü nasıl oluyor
Tmm canım sağol hayirlisi inşallahsitede yazıyo nası yapıldıgı 15 gün fln sürüyo galiba.
ben 8-9 ay oldu canım
Ikinci cizgi var ama bu testte.Cok silik. Ne zaman belirdi cizgi?Sanki cok yeni gibi.Canim mesajini yeni gordum.Adet olmussun ama ikinci cizgi gordum ben.Hayirlisi olsun.Bende de cikmisti gecen ay cift cizgi.Adet oldum ben de.Bu cizgi cok bekleyince mi beliriyor acaba?benimde yarın bendede son bi test vardı yaptm böle çıktı
bilmiyorum canım valla ilk dakikalardada çizgi vardı ama fotoda tam görünmüyodu biraz kuruyunca resmdeki gibi görünür oldu. öyle veya böyle adet olduk işte kısmetIkinci cizgi var ama bu testte.Cok silik. Ne zaman belirdi cizgi?Sanki cok yeni gibi.Canim mesajini yeni gordum.Adet olmussun ama ikinci cizgi gordum ben.Hayirlisi olsun.Bende de cikmisti gecen ay cift cizgi.Adet oldum ben de.Bu cizgi cok bekleyince mi beliriyor acaba?
Aynen canim.Insallah diger ay kopkoyu iki cizgiyi gormek nasip olur sana.bilmiyorum canım valla ilk dakikalardada çizgi vardı ama fotoda tam görünmüyodu biraz kuruyunca resmdeki gibi görünür oldu. öyle veya böyle adet olduk işte kısmet![]()
insallah olmazsiniz. Ben de bu ay adet gorursem.deneyecegim.Benimde bat bugün bakalım ne zaman adet olucamsoğan kürünü bende denemek istiyorum
hepimize allah nasip etsin canım sağol allah razı olsun :)Aynen canim.Insallah diger ay kopkoyu iki cizgiyi gormek nasip olur sana.
inş olmazsın :)Benimde bat bugün bakalım ne zaman adet olucamsoğan kürünü bende denemek istiyorum
2 aydır istiyorum evleneli bir yıl oldu ama ilk ayımda kimyasal gebelik geçirdim sonrada baya üzülmüştük ara verdik kilo fln vermek icininş olmazsın :)
olursanda bizle beraber soğan kuru yaparsın
ne zamandr istiyosunuzzz
bende ilk aylar kg vermek için istemedim. sonra 12 kg verdim sonra korunmayı bıraktık snra geri aldım şimdi yine vermeye çalışıom karışık oldu2 aydır istiyorum evleneli bir yıl oldu ama ilk ayımda kimyasal gebelik geçirdim sonrada baya üzülmüştük ara verdik kilo fln vermek icin
Aynı durumdayız galiba bende 11 kg verdim geri almıs olabilirim tartıya cıkmaya korkuyorumbende ilk aylar kg vermek için istemedim. sonra 12 kg verdim sonra korunmayı bıraktık snra geri aldım şimdi yine vermeye çalışıom karışık oldu
bizimde 8-9 ay oldu işte korunmayı bırakalı 14 aylık evliyim
olur inşallah yaaa önümüzdeki ay
kaç kilosunki :)Aynı durumdayız galiba bende 11 kg verdim geri almıs olabilirim tartıya cıkmaya korkuyorumartık kg fln umrumda değil olcaksa böylede olsun sonra veririz insallah:)
74:) senkaç kilosunki :)
Her şeye olumlu bakmak lazim.En azindan hamile kalabildiginizi biliyorsunuz.Hayirlisi buymus demek.Kimyasaldan sonra hamile kalinirmis hemen.Benim de bu ay 4. denemem.Insallah guzel haberi aliriz hepimiz bu ay.2 aydır istiyorum evleneli bir yıl oldu ama ilk ayımda kimyasal gebelik geçirdim sonrada baya üzülmüştük ara verdik kilo fln vermek icin
hadi ya resmen hepimiz adet olduk kızlarrrSonuc negativ :)
kız sen gene iyi bn 79 umm74:) sen
Evet en azından hamile kalabildiğimi bilmekte güzel.. insallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarızHer şeye olumlu bakmak lazim.En azindan hamile kalabildiginizi biliyorsunuz.Hayirlisi buymus demek.Kimyasaldan sonra hamile kalinirmis hemen.Benim de bu ay 4. denemem.Insallah guzel haberi aliriz hepimiz bu ay.