- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
bozma moralini kuzum yapcak bişeyimiz yok önümüzdeki aya bakcazzzValla hiç bilmiyorum ama moral sıfırlandi benim
Adette olmadım halaa dün ben bişey demeden eşim diyoki göz bebeklerin büyümüş diyor eve gelir gelmez fark ettim diyorbozma moralini kuzum yapcak bişeyimiz yok önümüzdeki aya bakcazzz
belki geç döllenme falandr bazılarında oluyomuşyaAdette olmadım halaa dün ben bişey demeden eşim diyoki göz bebeklerin büyümüş diyor eve gelir gelmez fark ettim diyor
Bugün 12.gün oluyor ilişkinin üstünden bende hiç bilmiyorum ki valla nasıl oluyosabelki geç döllenme falandr bazılarında oluyomuşya
valla bilemedim allah hepimize hayrlısını nasip etsinBugün 12.gün oluyor ilişkinin üstünden bende hiç bilmiyorum ki valla nasıl oluyosa
Amin inşallah canım ben yarın doktora gidip bı güzel muayene olmak istiyorum adet olsam bile çünkü pembe akıntı oldu ilk gün kafam iyice karıştıvalla bilemedim allah hepimize hayrlısını nasip etsin
aynen git bakalım ne dicekkkk üzülme adet olursanda böyleesi hayrlıymış bu ay için.Amin inşallah canım ben yarın doktora gidip bı güzel muayene olmak istiyorum adet olsam bile çünkü pembe akıntı oldu ilk gün kafam iyice karıştı
Aynen zamanı var işte tabi bu belirsizlik ve heyecan telaşlandıriyor insaniaynen git bakalım ne dicekkkk üzülme adet olursanda böyleesi hayrlıymış bu ay için.
aynen hepimiz aynı durumdayız :)Aynen zamanı var işte tabi bu belirsizlik ve heyecan telaşlandıriyor insani
alla alla sizin bat ne zamandı geçtimi :)Kizlar bugun yaptigim test negativdi fakat test kendisi farkliydi t hissede pozitivi gosteren cizgi tamamen beyaz kaldi ve topak topak kizardi normalde kizararak yukari kalkmasi gerekirken.int bu resmi buldum buna benzer biseydi 15,20 dak sonra kendine geldi fakat bilemedim testmi bozuk acaba :)
Yarin :)alla alla sizin bat ne zamandı geçtimi :)
benimde yarın bendede son bi test vardı yaptm böle çıktıYarin :)
Hafif cizgi var insallah hamilesindir canim benimbenimde yarın bendede son bi test vardı yaptm böle çıktı
Kızlar bende ovulasyonumun 5. Günündeyim yanı eğer gebelik olmuş ise 5. Günümdeyim bat 9 ve 14 Şubat hediyesi olsun istiyorumOvulasyonun 11. Günü erken gebelik yapsam belli olur herhalde. Benim psikolojik olarak çok değişik durumlar yaşadım. İlk iki gün hiç birdeğişiklik yoktu. 3 . Günden itibaren Aşırı kasık baskısı yaşıyorum. Ağrı değilde böyle aşağı doğru baskı oluyor Dün de miğde bulantısı değil se içimde dönme dolap varmış hissi oldu. Tabiki bunlar kendimi çok dinlediğim için oluyor. Ama net bir belirti var dün ve bugün. Gün içersinde bazı zamanlarda aşırı kalp atışımda artış oluyor . Şimdilik böyle merak okuyup merak işe bekleyenlerdenim ayrıca 3 aylık evliyim bu ay ilk denememiz çocuk için
Hafif çizgi var gibi canım insallah hamilesindir ben adet oldumbenimde yarın bendede son bi test vardı yaptm böle çıktı
bende adet oldum bu sabah tam günündeHafif çizgi var gibi canım insallah hamilesindir ben adet oldum
Aynı benim gibi hayirlisi geçen ayki günümde oldum bende yani bugünbende adet oldum bu sabah tam gününde
hayırlısı böyleymiş naapalımmm.Aynı benim gibi hayirlisi geçen ayki günümde oldum bende yani bugün
Sen ne kadardır istiyorsun canım bide soğan kürü nasıl oluyorhayırlısı böyleymiş naapalımmm.
ben bu ay soğan kürü denicemmm bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?