- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Amin cnm sagol suan bende bıle hafıf gogus agrısı var ama ben daha yenı yumurtladım oyuzden daha sanırım yoksa psikolojik cok belırtı oluyoYaaa çok üzüldüm başın sağolsun canım benim. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısıni saglikli bir şekilde nasip etsin inşallahdediğin belirtiler bende de oldu canım
Aynen ben geçen ay psikolojik hamileydim bütün belirtilerim vardı valla :) ama bu ay yanilmam umarım..Amin cnm sagol suan bende bıle hafıf gogus agrısı var ama ben daha yenı yumurtladım oyuzden daha sanırım yoksa psikolojik cok belırtı oluyo
canım bu yerleşme kanaması ise ve sen bu lekeden önce test yaptıysan testte çıkmayabilir yerleşme tamamlandıktan sonra hcg salınımı başlıyor çünkü dikkat et sen kendine yinede hayırlısı olsun hakkındabendede hiç olmadı hiç erkende adet olmadım hep günü gününe olurum.
ve hiç pembe başlamaz koyu kahve gibi başlar.
ama bn test yaptıgım için biliyorum o yüzden umutlu değilim açıkcası ama yine allah bilir.
bakalım beklemekten baska caremiz maalesefki yok
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah :)
canım sanmam son yumurtlama günü ilşşkinin üstünden 8-9 gün geçti yerleşme 5-6 günde olmuyormucanım bu yerleşme kanaması ise ve sen bu lekeden önce test yaptıysan testte çıkmayabilir yerleşme tamamlandıktan sonra hcg salınımı başlıyor çünkü dikkat et sen kendine yinede hayırlısı olsun hakkında
belkide kimyasal geçirmişsinizdirkızlar ilk defa 4 gün geciktim bu ay ve bu sabah adet oldum hemde nasıl şelale gibi ne kadar da umutlanmıştım ama nasip değilmiş
Merhaba kizlar hatirlarsaniz 23u igne 25 asilama oldum 8i kan test yaptiracagim gunler ignemin etkisi 9cu gunden gecti zaten bir kac kez tam negativi gordum bugun sabah tekrar yaptim ve qaliba pozitiv bi bakarmisiniz sizde her sayfada paylasiyorumda :) ikili olanda kirumus olan 4u yaptigim test negativdi kuruduktan sonra golge vardi tekli olanlar bugun yaptgim test aynisi yani en sonda bir saat sonrasi daha netdi fakat yinede korkuyorum :)
Canim ben yerlesme adete yakin oluyor diye biliyorum.4-5 gun kala yaklasik olarak.Sen de tam bu donemdesin sanki.canım sanmam son yumurtlama günü ilşşkinin üstünden 8-9 gün geçti yerleşme 5-6 günde olmuyormu
bnm hiç hiç umudum yok :)Canim ben yerlesme adete yakin oluyor diye biliyorum.4-5 gun kala yaklasik olarak.Sen de tam bu donemdesin sanki.
hoşgeldiniz inşallah tutmuştur bebiş sizinde 14 şubat hediyeniz gelir :))Slm kızlarBende geçen ay ki adetimin 3.günü femaraya başladım 5 gün içtim sonrada merıonal iğne kullandım 2 gün kontrole gittim çok güzel yumurtam olmuştu doktor hemen ilişki önerdi 2gün sonra gel tekrar bakalım dedi gittim yumurta yoktu:)) büyük ihtimalle çatlamış dedi tekrar ilişki dedi sonrasında da gün aşırı ilişki olucak dedi bat tarihim 14şubat Aslında bir sıkıntımız yok hemşireyim ben buarada hızlandırılmış birşey yapalım dedik çünkü ben daha öncesi 10 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu malesef 3 ay korunduk düşükten sonra şimdide tekrar başladık 7 aylık evliyim ilk hamileliğim kendiliğinden oldu bu da olur aslında ama uğraşmak istemiyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın
canım bana var gibi geldi inşallah vardır hatırladm seni evet :)Merhaba kizlar hatirlarsaniz 23u igne 25 asilama oldum 8i kan test yaptiracagim gunler ignemin etkisi 9cu gunden gecti zaten bir kac kez tam negativi gordum bugun sabah tekrar yaptim ve qaliba pozitiv bi bakarmisiniz sizde her sayfada paylasiyorumda :) ikili olanda kirumus olan 4u yaptigim test negativdi kuruduktan sonra golge vardi tekli olanlar bugun yaptgim test aynisi yani en sonda bir saat sonrasi daha netdi fakat yinede korkuyorum :)
hoşgeldiniz inşallah tutmuştur bebiş sizinde 14 şubat hediyeniz gelir :))
hastanede çalışmanın faydaaları heralde :)
amin inşallah allah hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin :)İnşallah yaa sizlerinde msjlarını okudum en başından inşallah hepinizin bebişleri olur:)
Evet hastanede çalışmanın faydaları diyelimde yinede herşey kısmet... Allah yazdıysa olur çok takmayın sizde neler var neler yinede çok şükür bu halimize5 gün kadar daha gün aşırı ilişki bakalım artık beklemedeyiz Kürtajdan sonra tüm düzenim alt üst oldu diye bu yönteme başvurdum artık :)
amin inşallah allah hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin :)
güzel haberleri bizede verin inşallah
Valla hiç bilmiyorum ama moral sıfırlandi benimvarmı sanki silik bi çizgi parlamış resim göremedim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?