Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bence sen hamilesin :) inşallah öyledir kaç aydr deniyodunuz bu ay farklı bişi denedinmi ovu testi fln :)
Yok denemdim bu ay öyle günlerede çok takılıp stresli bı ilişki yasamamistim iki aydır filan deniyorum canım ay inşallah belim ağrıyor belimin yanları ağrıyor çok hafif arada baş dönmesi gibi oluyor göğüs ucu rengi sanki pembe gibi olmaya başladı sence olabilirmi hamilemiyim ben acaba ya ayyyyy :)

inşallah hamilesindir :) test ne zaman yapcaksınnnn

Cumaya kadar bekleyim diyorum canım geçen ay üç gün gecikti ama hiç böyle leke veya pembe akıntı olmamıştı direk adet olmuştum su an heyecanim tavan yapmış durumda
inşallah gelmez yaaa hadi bakalım bizide haberdar et durumlardan :)
benimde dün bata 3 kala 4-5 damla pembe kan geldi erken adet oldum sandm ped fln taktım geceden beri hiç bişi yok hala.
test yapmamış olsam bende hamilemiiyim acaba derdim ama sanırım bn erken regl olcam.

Kötü düşünme canım testi erken yapmışsın bence her an herşey olabilir hepimiz için dua ediyorum umarım hepimiz bu mutluluğu yaşarız umutsuz olma daha önce sende böyle bişey oldumu peki ? Bende hiç olmamisti

bendede hiç olmadı hiç erkende adet olmadım hep günü gününe olurum.
ve hiç pembe başlamaz koyu kahve gibi başlar.
ama bn test yaptıgım için biliyorum o yüzden umutlu değilim açıkcası ama yine allah bilir.
bakalım beklemekten baska caremiz maalesefki yok
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah :)

Amin inşallah canım ama 3 gün önce test yapman erken bence internette idrar testi için bile adet gecikmesinden bir iki gün sonra veya bir hafta sonra yapın diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım yanilmayiz pozitif ol canım

bakalım kısmet artık :) hayırlısı

Ozaman kesın cıkar cnm bence yapmalısın korkma hayırlısı olsun hepımız aynıyız
Öyle tabi sağol canım ama ayy bilemiyorum ki gebelik yok diyince doktor bı kötü oluyorum bı de doktor değerimi filan da söylememişti hiç o yuyüzd bekleyim diyorum ama bilmiyorum

Öyle tabi sağol canım ama ayy bilemiyorum ki gebelik yok diyince doktor bı kötü oluyorum bı de doktor değerimi filan da söylememişti hiç o yuyüzd bekleyim diyorum ama bilmiyorum
Bılırm o duyguyu ılk bebegıme hamıle oldumu ogrendımde 1 saat yerımden kalkamamıstm

Bılırm o duyguyu ılk bebegıme hamıle oldumu ogrendımde 1 saat yerımden kalkamamıstm
Sende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım olursa ben ne yapacağımı hiç bilemem ağlarım saatlerce heralde

Sende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım olursa ben ne yapacağımı hiç bilemem ağlarım saatlerce heralde
Iste gogus agrısı beyaz skıntı gogus sısıp damarlanması ara sıra kadık barması oldu ben tenıden hamıle olursam sevınemıcem sadece korkucm ılk bebegımı kaybettm

Sende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım
Iste gogus agrısı beyaz skıntı gogus sısıp damarlanması ara sıra kadık barması oldu ben tenıden hamıle olursam sevınemıcem sadece korkucm ılk bebegımı kaybettm
Yaaa çok üzüldüm başın sağolsun canım benim. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısıni saglikli bir şekilde nasip etsin inşallah dediğin belirtiler bende de oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…