- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Yok denemdim bu ay öyle günlerede çok takılıp stresli bı ilişki yasamamistim iki aydır filan deniyorum canım ay inşallah belim ağrıyor belimin yanları ağrıyor çok hafif arada baş dönmesi gibi oluyor göğüs ucu rengi sanki pembe gibi olmaya başladı sence olabilirmi hamilemiyim ben acaba ya ayyyyy :)ay bence sen hamilesin :) inşallah öyledir kaç aydr deniyodunuz bu ay farklı bişi denedinmi ovu testi fln :)
inşallah hamilesindir :) test ne zaman yapcaksınnnnYok denemdim bu ay öyle günlerede çok takılıp stresli bı ilişki yasamamistim iki aydır filan deniyorum canım ay inşallah belim ağrıyor belimin yanları ağrıyor çok hafif arada baş dönmesi gibi oluyor göğüs ucu rengi sanki pembe gibi olmaya başladı sence olabilirmi hamilemiyim ben acaba ya ayyyyy :)
olsun gelmiş zaten bat gününüz geçerse bi iki gün yaparsınız inşallh geçer ve gelmez :)
Cumaya kadar bekleyim diyorum canım geçen ay üç gün gecikti ama hiç böyle leke veya pembe akıntı olmamıştı direk adet olmuştum su an heyecanim tavan yapmış durumdainşallah hamilesindir :) test ne zaman yapcaksınnnn
inşallah kıpkırmızı çift çizgi görürsünüzz :) bizede haber vermeyi unutmayn :)Agzindan bal damlıyor.. Insallah olmam.. Bende öyle düşünüyorum.. Bugun olmazsam yarın test yapcam:/
inşallah gelmez yaaa hadi bakalım bizide haberdar et durumlardan :)Cumaya kadar bekleyim diyorum canım geçen ay üç gün gecikti ama hiç böyle leke veya pembe akıntı olmamıştı direk adet olmuştum su an heyecanim tavan yapmış durumda
Kötü düşünme canım testi erken yapmışsın bence her an herşey olabilir hepimiz için dua ediyorum umarım hepimiz bu mutluluğu yaşarız umutsuz olma daha önce sende böyle bişey oldumu peki ? Bende hiç olmamistiinşallah gelmez yaaa hadi bakalım bizide haberdar et durumlardan :)
benimde dün bata 3 kala 4-5 damla pembe kan geldi erken adet oldum sandm ped fln taktım geceden beri hiç bişi yok hala.
test yapmamış olsam bende hamilemiiyim acaba derdim ama sanırım bn erken regl olcam.
bendede hiç olmadı hiç erkende adet olmadım hep günü gününe olurum.Kötü düşünme canım testi erken yapmışsın bence her an herşey olabilir hepimiz için dua ediyorum umarım hepimiz bu mutluluğu yaşarız umutsuz olma daha önce sende böyle bişey oldumu peki ? Bende hiç olmamisti
Amin inşallah canım ama 3 gün önce test yapman erken bence internette idrar testi için bile adet gecikmesinden bir iki gün sonra veya bir hafta sonra yapın diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım yanilmayiz pozitif ol canımbendede hiç olmadı hiç erkende adet olmadım hep günü gününe olurum.
ve hiç pembe başlamaz koyu kahve gibi başlar.
ama bn test yaptıgım için biliyorum o yüzden umutlu değilim açıkcası ama yine allah bilir.
bakalım beklemekten baska caremiz maalesefki yok
Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah :)
bakalım kısmet artık :) hayırlısıAmin inşallah canım ama 3 gün önce test yapman erken bence internette idrar testi için bile adet gecikmesinden bir iki gün sonra veya bir hafta sonra yapın diyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım yanilmayiz pozitif ol canım
Evet cnm 6 7 gun sınra kanda cıkar belkı ama adetı beklerım gıdıp kan vermem kesınlesınce verırım yprucu bır surec olur benımde bugun goguslerım daha gazla agrıyo14 üne 8-9 gün var kanda cıkabilir belki o zaman :)
Aynen biz ne dersek diyelim olacak olan olacak bizim elimizden dua etmek gelir rahat olalım o yüzden :)bakalım kısmet artık :) hayırlısı
Ilıskıden 9 gğn gectıyse test yapmalısın cnmCumaya kadar bekleyim diyorum canım geçen ay üç gün gecikti ama hiç böyle leke veya pembe akıntı olmamıştı direk adet olmuştum su an heyecanim tavan yapmış durumda
11. Gün bugün canım ama korkuyorum sonuçtanda gogsumun altıda ağrıyor ve dolgunIlıskıden 9 gğn gectıyse test yapmalısın cnm
Ozaman kesın cıkar cnm bence yapmalısın korkma hayırlısı olsun hepımız aynıyız11. Gün bugün canım ama korkuyorum sonuçtanda gogsumun altıda ağrıyor ve dolgun
Öyle tabi sağol canım ama ayy bilemiyorum ki gebelik yok diyince doktor bı kötü oluyorum bı de doktor değerimi filan da söylememişti hiç o yuyüzd bekleyim diyorum ama bilmiyorumOzaman kesın cıkar cnm bence yapmalısın korkma hayırlısı olsun hepımız aynıyız
Bılırm o duyguyu ılk bebegıme hamıle oldumu ogrendımde 1 saat yerımden kalkamamıstmÖyle tabi sağol canım ama ayy bilemiyorum ki gebelik yok diyince doktor bı kötü oluyorum bı de doktor değerimi filan da söylememişti hiç o yuyüzd bekleyim diyorum ama bilmiyorum
Sende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım olursa ben ne yapacağımı hiç bilemem ağlarım saatlerce heraldeBılırm o duyguyu ılk bebegıme hamıle oldumu ogrendımde 1 saat yerımden kalkamamıstm
Iste gogus agrısı beyaz skıntı gogus sısıp damarlanması ara sıra kadık barması oldu ben tenıden hamıle olursam sevınemıcem sadece korkucm ılk bebegımı kaybettmSende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım olursa ben ne yapacağımı hiç bilemem ağlarım saatlerce heralde
Sende böyle şeyler oldumu canım benim ilk olcak olursa olursa değişik duygulardayım
Yaaa çok üzüldüm başın sağolsun canım benim. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısıni saglikli bir şekilde nasip etsin inşallahIste gogus agrısı beyaz skıntı gogus sısıp damarlanması ara sıra kadık barması oldu ben tenıden hamıle olursam sevınemıcem sadece korkucm ılk bebegımı kaybettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?