- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
ben olsam 100 kere test yapmıştımMerhaba kızlar bende geldim aranıza adetim bugün itibari ile 3 gün gecikti bat günümde sancım vardı taktım pet i azıcık çok açık kahverengi bişiler gelir gibi oldu ama hala gelen giden yok arada ağrılar oluyor ama bişi yok henüz
test yapmadım çünkü hiçbir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı ne başka bişi sadece alt karnımda hafif bi ağrı var o da adet öncesi ağrısına benziyor bekliycem bir kaç gün daha korkuyorum test yapmaya
canım önceden ben de öyleydim internetten toplu test alıp bata 2 kala başlıyordum yapmaya insan ilk zamanlar hemen olacak sanıyor ama 3. yılımız oldu 2 yıldır test yapmıyorum ama ilk defa bu kadar çok geciktim yine de teste elim gitmiyor ne zaman kafamda kendimi ikna edicem hamile olduğuma o zaman yaparım sanırım sağol canım inşallah bebiştir çok bekledik hayırlısı olur inşallahben olsam 100 kere test yapmıştım
hayırlısı olsun umarım bebiştirr:)
o zaman haklısınız yapmamaktacanım önceden ben de öyleydim internetten toplu test alıp bata 2 kala başlıyordum yapmaya insan ilk zamanlar hemen olacak sanıyor ama 3. yılımız oldu 2 yıldır test yapmıyorum ama ilk defa bu kadar çok geciktim yine de teste elim gitmiyor ne zaman kafamda kendimi ikna edicem hamile olduğuma o zaman yaparım sanırım sağol canım inşallah bebiştir çok bekledik hayırlısı olur inşallah
amin inşallah canım :)o zaman haklısınız yapmamakta
inşallah inşallah hiç gelmez adetiniz ve bebiş vardır :)
amin inşallah canım :)
Kızlar takvime göre bugün adet günümdu sabah hicbisey yoktu öğleden sonra lavaboya gittiğimde çok az açık renkli soluk pembe akıntı geldi halaa adet olmadımm benim hiç böyle olmazdı geldiği an devam eder adetim başlardıkızlar progesteron sonucum çıkmış 9.40 23. gün :)
doktor güzel sonucun yumurtlaman iyi biraz daha takip edelim olmazsa eşin sperm testi yaptrsın dedi
ay inşallah hamilesindir hala gelen giden yokmu :)Kızlar takvime göre bugün adet günümdu sabah hicbisey yoktu öğleden sonra lavaboya gittiğimde çok az açık renkli soluk pembe akıntı geldi halaa adet olmadımm benim hiç böyle olmazdı geldiği an devam eder adetim başlardı
14 üne 8-9 gün var kanda cıkabilir belki o zaman :)Harıka olurdu ben bugun yumurtladım gercı 14 unde bellı olmayabılır
hoşgeldnz hiç ovulasyon testi kullanmadım bilen kızlar yardımcı olur belki :) inşallah bebişiniz gelir bu ay
günaydın canım. bayaaa erken gelmiş adetin çok ilginç umarım bi sıkıntı yokturKızlar günaydınben bugün sabah regl oldum normalde bat tarihim 14şubattı çok çok çok erken geldi satımda 20ocaktı bu ay gebelik olma ihtimalim düşüktü zaten ama bu kadar erken gelmesi beni ürküttü tekrar doktora gitmek istemiyorum
hoşgeldiniz başlık hepimizi heycanlandrdı ama sanırım ben o sürprizi yapamıcam konu sahibi olarak :)Merhaba kk üyeleri,
Aranıza yeni katıldım. Konu başlığını görünce öyle heyecanlandım ki. Acaba olur mu dedim. Acabası bile yetiyor. Dün gece uyuyamadım heyecandan stresten. Ve bu stresli süreci sizlerle beraber paylaşmaya karar verdim.
Bugün bat günüm. 2 aydır uğraşıyoruz. İnsan istiyor ki hemencecik kavusayım. Bir yandan öyle bir duyguyu yasamaya başlasam bu sefer de bebeğe bakamamanın tedirginliği başlıyor. Karmakarışık bir durum bebek sahibi olma isteği.
Neyse bugün tedirgin bekleyişim ne sonuç çıkaracak çok merak ediyorum. Hepinize dua ediyorum. Allah herkesin kalbine göre versin.
Yok canım beyaz su gibi akıntı var bugün camasirada kuru kahverengi leke gelmiş başka bişey yok ayyyyy insalllahhhh :)ay inşallah hamilesindir hala gelen giden yokmu :)
ay bence sen hamilesin :) inşallah öyledir kaç aydr deniyodunuz bu ay farklı bişi denedinmi ovu testi fln :)Yok canım beyaz su gibi akıntı var bugün camasirada kuru kahverengi leke gelmiş başka bişey yok ayyyyy insalllahhhh :)
hoşgeldiniz başlık hepimizi heycanlandrdı ama sanırım ben o sürprizi yapamıcam konu sahibi olarak :)
ama dilerim benimle birlikte heycanlanan bütün arkadaslar o şahane sürprizi yapabilsin bu ay :)
inşallh sizde adet olmazsınız bugun hiç test yaptınızmı ?
olsun gelmiş zaten bat gününüz geçerse bi iki gün yaparsınız inşallh geçer ve gelmez :)Yapmadım daha.. Çok korkuyorum. Negatif çıkar diye çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?