- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
hadi yaInşallah tatlım bu sabah yaptım ama negatif çıktı
Adetlerim çok düzenlidir bir tane yumurta kalmıştı en son kontrole gittiğimde çatlamayan bi yumurta vardi canım acaba daha catlamadi mi indan mi adet olmuyorum bilemedim ama sağda ki iki yumurta çatlamış demişti doktorhadi ya
adetleriniz düzelmi geç yumurtlama ihtimali varmı
Ben de 28 yasindayim canim.Bizim bu ay dorduncu denememiz olacak. Esim gitmedi benim doktora.Sadece ben gittim.Bebek istedigimi soyledim.Vitaminlere,hormonlara bir de ultrasonla rahime ve yumurtaliklara bakti.Sorun olmadigini soyledi.Eksik olan vitaminleri tamamladim.6 ay olmaz ise gel dedi ama cevremdekiler 6 ayin erken oldugunu soyluyorlar. 1 yil olmamasi normalmis.Beklemedeyim.Bu ay dorduncu denememiz.Telefon takvimine gore degerlendiriyorduk ama ovulasyon testi ile tutmadi.Hayirlisi.Ben de 28 Yaşındayım ve benim de 7-8 aydır olmuyor19 Şubatta Anestezili hsg çektireceğim eşim de test olacak.Bakalım ne çıkacak.Siz çektirdiniz mi rahim filmi ?
Merhaba öncelikle umarım bu ay uğurlu gelir sizin içinde ve tüm bekleyenler için :)Ben de 28 yasindayim canim.Bizim bu ay dorduncu denememiz olacak. Esim gitmedi benim doktora.Sadece ben gittim.Bebek istedigimi soyledim.Vitaminlere,hormonlara bir de ultrasonla rahime ve yumurtaliklara bakti.Sorun olmadigini soyledi.Eksik olan vitaminleri tamamladim.6 ay olmaz ise gel dedi ama cevremdekiler 6 ayin erken oldugunu soyluyorlar. 1 yil olmamasi normalmis.Beklemedeyim.Bu ay dorduncu denememiz.Telefon takvimine gore degerlendiriyorduk ama ovulasyon testi ile tutmadi.Hayirlisi.
Insallah oyle olur hepimiz icin. Demir ekaikligi olup olmamasi da onemli imiş.Ben de kansizlik vardi.Onu takviye yaptik.Benim ayrintili bakildi baya.Tiroid hormonu direkt hamileligi etkileyen hormonlar.Ona bakildi.T3 ve t4 olarak geciyor.Anti hbs,anti hcv,anti hiv,ldh,hbsag,kolesterol,keratinin,ast,alt,trigliserit ve tam kan sayimi yapildi.Merhaba öncelikle umarım bu ay uğurlu gelir sizin içinde ve tüm bekleyenler için :)
Doktorunuz acaba hangi vitamin değerlerinize baktı.?? Bende sağlık ocağında test yaptırmak istiyorum ama folik asit dışında başka önemli bir değere de dikkat etmek gerekiyormu? Kızlar fikirleriniz nedir ?
Tesekkur ederim cevabın için. Bende pko var doktorum regl olduğunda gel kan tahlili yapalım dedi ama iki aydır ne gelen ne giden var. Bekliyoruz bakalım. Benimde hormon ve kan değerlerine bakılacak o yüzden sormak istedimInsallah oyle olur hepimiz icin. Demir ekaikligi olup olmamasi da onemli imiş.Ben de kansizlik vardi.Onu takviye yaptik.Benim ayrintili bakildi baya.Tiroid hormonu direkt hamileligi etkileyen hormonlar.Ona bakildi.T3 ve t4 olarak geciyor.Anti hbs,anti hcv,anti hiv,ldh,hbsag,kolesterol,keratinin,ast,alt,trigliserit ve tam kan sayimi yapildi.
Canim ben de adetimin ikinci gunu gittim.Bunlara bakildi.Bir de bir kagidim daha vardi onu bulamadim.Prolaktine falan bakildi.Tam 3 sayfa idi.Tesekkur ederim cevabın için. Bende pko var doktorum regl olduğunda gel kan tahlili yapalım dedi ama iki aydır ne gelen ne giden var. Bekliyoruz bakalım. Benimde hormon ve kan değerlerine bakılacak o yüzden sormak istedim
6 gün çok erken bence hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenme olabilirinşallah hamilesinizdir ama bu belirtiler bizi mahvetti
bak bana bata 6gün kala kanda negatifi görünce belirti takip etmeyi bile bıraktım
ama szin bütün belirtileriniz doğru cıksın sonuç bebiş olsun inşalalh
Günaydın canım, hayırlısı olsun , hem regl gelmeden ümit hep var bence, bekleyelim bakalımgünaydın kızçeler neredeyse kalbim kadar temiz bir test sayılır
bizim 14 şubat sürprizi yalan oldu kısmet önümüzdeki aya :)
bugun 3 var6 gün çok erken bence hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenme olabilir
valla bnde umut kalmadı oturdum regl bekliyorumGünaydın canım, hayırlısı olsun , hem regl gelmeden ümit hep var bence, bekleyelim bakalım
Rabbim en hayırlı zamanda dileğini versin canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamandavalla bnde umut kalmadı oturdum regl bekliyorum
Gunaydin canim.Insallah bir dahaki aya cift cizgiyi gorursun.:)günaydın kızçeler neredeyse kalbim kadar temiz bir test sayılır
Rabbim en hayırlı zamanda dileğini versin canım, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda
amin kızlar cümlemize allah gönlünden geçeni nasip etsinGunaydin canim.Insallah bir dahaki aya cift cizgiyi gorursun.:)
Yaagünaydın kızçeler neredeyse kalbim kadar temiz bir test sayılır
inşallah canm yapcak biş iyok :)Yaacanım üzülme ben geçen ay regle 3 gün kala silik çizgi görmüştüm regl 3 gün geçilmişti ama olmadı adet oldum üzülme rabbim en hayırlı zamanda verecek mucizemizi insallah
Aynen :)inşallah canm yapcak biş iyok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?