Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese.Ben de 2 yillik evliyim.üç aydır bebek istiyoruz.Henüz nasip olmadi.Evlilik yildonumu hediyemiz olsun dedim olmadi.:) Yılbaşi hediyemiz olsun dedim kismet olmadi:).Umarim 14 Şubat ugurlu gelir.Bana ve tum isteyenlere.Bu ay ovulasyon testi denedim. Vesile olur insallah bana. Şu an yumurtlama donemimdeyim. Insallah ben ve isteyen herkes burada guzel haberler paylasiriz.

Ben de 28 Yaşındayım ve benim de 7-8 aydır olmuyor :KK43: 19 Şubatta Anestezili hsg çektireceğim eşim de test olacak.Bakalım ne çıkacak.Siz çektirdiniz mi rahim filmi ?
Ben de 28 yasindayim canim.Bizim bu ay dorduncu denememiz olacak. Esim gitmedi benim doktora.Sadece ben gittim.Bebek istedigimi soyledim.Vitaminlere,hormonlara bir de ultrasonla rahime ve yumurtaliklara bakti.Sorun olmadigini soyledi.Eksik olan vitaminleri tamamladim.6 ay olmaz ise gel dedi ama cevremdekiler 6 ayin erken oldugunu soyluyorlar. 1 yil olmamasi normalmis.Beklemedeyim.Bu ay dorduncu denememiz.Telefon takvimine gore degerlendiriyorduk ama ovulasyon testi ile tutmadi.Hayirlisi.

Ben de 28 yasindayim canim.Bizim bu ay dorduncu denememiz olacak. Esim gitmedi benim doktora.Sadece ben gittim.Bebek istedigimi soyledim.Vitaminlere,hormonlara bir de ultrasonla rahime ve yumurtaliklara bakti.Sorun olmadigini soyledi.Eksik olan vitaminleri tamamladim.6 ay olmaz ise gel dedi ama cevremdekiler 6 ayin erken oldugunu soyluyorlar. 1 yil olmamasi normalmis.Beklemedeyim.Bu ay dorduncu denememiz.Telefon takvimine gore degerlendiriyorduk ama ovulasyon testi ile tutmadi.Hayirlisi.
Merhaba öncelikle umarım bu ay uğurlu gelir sizin içinde ve tüm bekleyenler için :)

Doktorunuz acaba hangi vitamin değerlerinize baktı.?? Bende sağlık ocağında test yaptırmak istiyorum ama folik asit dışında başka önemli bir değere de dikkat etmek gerekiyormu? Kızlar fikirleriniz nedir ?

Merhaba öncelikle umarım bu ay uğurlu gelir sizin içinde ve tüm bekleyenler için :)

Doktorunuz acaba hangi vitamin değerlerinize baktı.?? Bende sağlık ocağında test yaptırmak istiyorum ama folik asit dışında başka önemli bir değere de dikkat etmek gerekiyormu? Kızlar fikirleriniz nedir ?
Insallah oyle olur hepimiz icin. Demir ekaikligi olup olmamasi da onemli imiş.Ben de kansizlik vardi.Onu takviye yaptik.Benim ayrintili bakildi baya.Tiroid hormonu direkt hamileligi etkileyen hormonlar.Ona bakildi.T3 ve t4 olarak geciyor.Anti hbs,anti hcv,anti hiv,ldh,hbsag,kolesterol,keratinin,ast,alt,trigliserit ve tam kan sayimi yapildi.

Insallah oyle olur hepimiz icin. Demir ekaikligi olup olmamasi da onemli imiş.Ben de kansizlik vardi.Onu takviye yaptik.Benim ayrintili bakildi baya.Tiroid hormonu direkt hamileligi etkileyen hormonlar.Ona bakildi.T3 ve t4 olarak geciyor.Anti hbs,anti hcv,anti hiv,ldh,hbsag,kolesterol,keratinin,ast,alt,trigliserit ve tam kan sayimi yapildi.
Tesekkur ederim cevabın için. Bende pko var doktorum regl olduğunda gel kan tahlili yapalım dedi ama iki aydır ne gelen ne giden var. Bekliyoruz bakalım. Benimde hormon ve kan değerlerine bakılacak o yüzden sormak istedim

Tesekkur ederim cevabın için. Bende pko var doktorum regl olduğunda gel kan tahlili yapalım dedi ama iki aydır ne gelen ne giden var. Bekliyoruz bakalım. Benimde hormon ve kan değerlerine bakılacak o yüzden sormak istedim
Canim ben de adetimin ikinci gunu gittim.Bunlara bakildi.Bir de bir kagidim daha vardi onu bulamadim.Prolaktine falan bakildi.Tam 3 sayfa idi.

günaydın kızçeler neredeyse kalbim kadar temiz bir test sayılır :63:
bizim 14 şubat sürprizi yalan oldu kısmet önümüzdeki aya :)

Eklentiler

• FB0E603D-91C1-4ACD-A43B-B1C99C8A5954.png
    FB0E603D-91C1-4ACD-A43B-B1C99C8A5954.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 47
  • 5B2ED9E0-15F4-42DB-9A54-CDDCD43AF01A.jpeg
    5B2ED9E0-15F4-42DB-9A54-CDDCD43AF01A.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 44
inşallah hamilesinizdir ama bu belirtiler bizi mahvetti :KK70:
bak bana bata 6gün kala kanda negatifi görünce belirti takip etmeyi bile bıraktım :KK70:
ama szin bütün belirtileriniz doğru cıksın sonuç bebiş olsun inşalalh :emir_bebek:
6 gün çok erken bence hemen umutsuzluğa kapılma geç döllenme olabilir

günaydın kızçeler neredeyse kalbim kadar temiz bir test sayılır :63:
bizim 14 şubat sürprizi yalan oldu kısmet önümüzdeki aya :)
Yaa :( canım üzülme ben geçen ay regle 3 gün kala silik çizgi görmüştüm regl 3 gün geçilmişti ama olmadı adet oldum üzülme rabbim en hayırlı zamanda verecek mucizemizi insallah ❤️

Merhaba kızlar bende geldim aranıza adetim bugün itibari ile 3 gün gecikti bat günümde sancım vardı taktım pet i azıcık çok açık kahverengi bişiler gelir gibi oldu ama hala gelen giden yok arada ağrılar oluyor ama bişi yok henüz
test yapmadım çünkü hiçbir belirtim yok ne göğüs ağrısı ne akıntı ne başka bişi sadece alt karnımda hafif bi ağrı var o da adet öncesi ağrısına benziyor bekliycem bir kaç gün daha korkuyorum test yapmaya

Back