- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Bende kimyasalı bile olmadı :/bizde 8-9 aydr deniyoruz. 3 kimyasal geçrdim. bu ay kimyasal bile olmamış.
bakalım hayırlısını versin allahım hepimize
bu arada yerleşme kanaması hakkında bi fikrim yok ben hiç hamile kalmadım ama herkeste olmuyor sanırım benm çevremde kmsede olmadı :)
benim oğlumda kan gelmemişdi canım yada ben göremedimYerleşme kanaması mutlaka olması mi lazm canım
sende direk sahisi olsun kimyasal moral bozucu bişeBende kimyasalı bile olmadı :/
Kişiden kişiye mi degisiyokibenim oğlumda kan gelmemişdi canım yada ben göremedim
Insallah canım ama hiçbişey olmayncada insan üzülüyor bi sorunmu varki diesende direk sahisi olsun kimyasal moral bozucu bişe
sevinsen olmuyor üzülsen olmuyor...
hiç doktora gittinizmiInsallah canım ama hiçbişey olmayncada insan üzülüyor bi sorunmu varki die
Kendim gittim eşim gitmedi bende bisey cikmadihiç doktora gittinizmi
hımmm eşinde gitseydi keşke alt tarafı sperm testi yapıolar erkkeklere bizim işimiz zor onların kolay :)Kendim gittim eşim gitmedi bende bisey cikmadi
bence öyle herkeste olmuyor gözlemlediğim bende en basiti olmadıKişiden kişiye mi degisiyoki
gerçi bakmıyorlar bile bir yıl olmadan :)Kendim gittim eşim gitmedi bende bisey cikmadi
Oda gidecek inşallah isten izin alamadıhımmm eşinde gitseydi keşke alt tarafı sperm testi yapıolar erkkeklere bizim işimiz zor onların kolay :)
Canim ben pek goremedim igne kullanmismiydin?arkadaslar ben gittim test aldım erkenmiydi 6 kala vs. diye düşünürken bugun 4 var
ilk idrarla değil 3 saat tuttuğum idrarla yaptm testi
sizce cok cok ince bi çizgi varmı çizdiğim yerde
yok canm hiç bişi kullanmadımCanim ben pek goremedim igne kullanmismiydin?
bencede 4 ayda bu kdr içini karartma canım :)
bak ben 7-8 aydr olmuyo bizi geç burda yıllardır uğrasanlar var. pozitif düşün :)
eşine doğum günü hediyen gelir inşallah :)
yok bn henüz çektrmedim zaten yeni başladm doktora gitmeye :)Ben de 28 Yaşındayım ve benim de 7-8 aydır olmuyor19 Şubatta Anestezili hsg çektireceğim eşim de test olacak.Bakalım ne çıkacak.Siz çektirdiniz mi rahim filmi ?
inş sizinde bebiş vardır.Marhaba kızlar inşallah dileğiniz gerçek olur 14 şubatta alırsınız güzel haberleri benim de dün bat gunumdu6gelen giden yok beklemedeyim gecikmezdi ya gününde ya da 1_2 gün önce olurdu hayırlısı bakalım
Inşallah tatlım bu sabah yaptım ama negatif çıktıinş sizinde bebiş vardır.
test yapmadınızmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?