- 29 Ocak 2019
- 42
- 47
- 8
- 28
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Bittikten sonra saydım canım, 28günde bir adet görüyorsan zaten yumurtlamayı ovulasyon da çok rahat yakalıyosun hemen. Ama düzensizsen pek riske atma derim. Ben 28günde bi adet oluyorum asla şaşmaz hiç gecikmez. Oyuzden rahatça yakaladım yumurtlamayıda biliyordum zaten ama emin olmak için ovu testi kullandım. Bat nezaman canım senin bu ay?
Ozaman sen istersen adetin biter bitmez yap canım testini ilkkez yapıyorsun ya ovulasyon hem takip etmiş olursun. Hem daha net olur.Tahminen 25-26 gibi canım
Ozaman sen istersen adetin biter bitmez yap canım testini ilkkez yapıyorsun ya ovulasyon hem takip etmiş olursun. Hem daha net olur.
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım sağol :)
Sağol canım, doktor değerin artıp artmayacağınu takip edelim, bu arada dinlen dedi. Progestana başlayalım dedi bir de önlem amaçlı. İnşallah gelir devamı bakalım beklemek zor ama hayırlısı olsun hakkımızdaAaaa hamile misiiinnnn çok sevindimmmmm hayırlı olsun canımmm doktor bişi dedimi :)
Kuzum ben test falan yapmadım hiç ya. Korkuyorum yapmaya kendimi olmadıgına psikolojik olarak hazır hissettirmeye çalışıyorum hayalkırıklığı olmaması için.
Sol kasıgımda sızı var ama belirti sayılmaz
Sağol canım, doktor değerin artıp artmayacağınu takip edelim, bu arada dinlen dedi. Progestana başlayalım dedi bir de önlem amaçlı. İnşallah gelir devamı bakalım beklemek zor ama hayırlısı olsun hakkımızda
Amin, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, hepimize hakkımızda hayırlısını versinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllaj
İnşallah bebiştendir hoşgeldinz:)Kızlar benimde bata 5 gün kaldııı sadece hafif göğüs haasiyeti var
Bende 2 ve 3 arasnda koyulaşma var :)Kizlar sizce bir artis varmi? Igne 23u asilama ise 25 olmusdu :)
Hoşgeldiniz.Merhaba benim de bat 10 Şubat. Psikolojik de olabilir ama benim ovulasyondan birkaç gün sonra kasık ağrıları başladı hala da devam ediyor. Bir de tasnyon düşüklüğü yaşadım aralarda. Her an regl olacakmışım gibi ağrım var. Dün de ara da midem bir tuhaftı . Hayırlısı belki psikolojik dir bilmiyorum ama bu ay olsun çok isterim Doğum günüm de güzel haberi vermek nasip olur inşallah
Daha çok erken ama yükselebilirHoşgeldiniz.
Bende yumurtlamadan sonra kasık ağrısı hafif tansiyon düşüklüğü baş dönmesi vs yaşadım ama maalesef bata 6 kala kan testim negatif cıktı1.75 cıktı
Sizinki inşallah bebiştendir inş doğum günü hediyeniz gelir.
Benim 14 subat hediyem gelmicek belli oldu:)
inşallah hamilesinizdir ama bu belirtiler bizi mahvettiKızlar adetime 5 gün var sol göğüs ağrısı var ama normalde hiç olmazdı acaba üşüttüm mü diyorum bide sinirlilik var baya
Oy kuzum ya Rabbim hayirli zamanda hayırlı bi evlat nasıp etsin inşallah sana bana hepimize :) üzülme. Valla biz 6 aydır istiyoruz olmuyo geçen ay bıraktım belirti takip etmeyi akışına birakacam dedim:) bide ondan önce midem bulanırdı akıntı olurdu hemen hamilelige bağlardım. Şimdi göğüs ağrım oluyor mesela hiç olmazdı dün baya kontrol ettim kendimi acaba kist mi var diye :))inşallah hamilesinizdir ama bu belirtiler bizi mahvetti
bak bana bata 6gün kala kanda negatifi görünce belirti takip etmeyi bile bıraktım
ama szin bütün belirtileriniz doğru cıksın sonuç bebiş olsun inşalalh
Yerleşme kanaması mutlaka olması mi lazm canımUmarım cok güzel haberlerle gelirim en geç öğlene kdr yazcam buraya :)
bizde 8-9 aydr deniyoruz. 3 kimyasal geçrdim. bu ay kimyasal bile olmamış.Oy kuzum ya Rabbim hayirli zamanda hayırlı bi evlat nasıp etsin inşallah sana bana hepimize :) üzülme. Valla biz 6 aydır istiyoruz olmuyo geçen ay bıraktım belirti takip etmeyi akışına birakacam dedim:) bide ondan önce midem bulanırdı akıntı olurdu hemen hamilelige bağlardım. Şimdi göğüs ağrım oluyor mesela hiç olmazdı dün baya kontrol ettim kendimi acaba kist mi var diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?