Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta ağrı yapar zaten yani yumurtanın kanalı dar dollenmisse o kanalda ilerlerken tutunurken var olduğu sürece hissettiğimiz için umutlaniyoruz . Dr USG de ne görmüş anlamadım ki . Sonuç çıktı mı meraklardayım
Bilmem bi şekilde anladı sağdan yumurtladıgımı söyledi. arıycam şimdi sonuç için yazarm aramadım daha :)

Bilmem bi şekilde anladı sağdan yumurtladıgımı söyledi. arıycam şimdi sonuç için yazarm aramadım daha :)
Zaten kasık ağrısı yapan şey o o yüzden söylemiştir sağ tüp ten gelse yumurta sağ soldan gelse sol kasık ağırır. Hadi bakalım haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim nasip etmiştir

Aynen en iyisi bekleyelim bakalım, inşallah hayırlı haberlerle irtibatı koparmayalım:KK200: çok sevindim tanıştığıma, görüşürüz yine:KK50:
Merhaba canım, dün adetime 3 gün varken sabah test yapmıştım, silik çıktı fakat bekleyince koyulaştı, onun üzerine kan verdim, beta hcg 15 çıktı ama düşük biraz, devam edip etmyeceği belli değil sanırım, hakkımızda hayırlısı olsun, bekliyoruz şu an, sen nasılsın

Selam kızlar ben yeni uye oldum Rabbim hepimizin gönlüne göre tez zamanda hayırlı evlat versin lutfen banada yardimci olun sanirim bu konularda hic bilgim yok hamile kalmak istiyorum

Merhaba canım, dün adetime 3 gün varken sabah test yapmıştım, silik çıktı fakat bekleyince koyulaştı, onun üzerine kan verdim, beta hcg 15 çıktı ama düşük biraz, devam edip etmyeceği belli değil sanırım, hakkımızda hayırlısı olsun, bekliyoruz şu an, sen nasılsın

Aaaa hamile misiiinnnn çok sevindimmmmm hayırlı olsun canımmm doktor bişi dedimi :)
Kuzum ben test falan yapmadım hiç ya. Korkuyorum yapmaya kendimi olmadıgına psikolojik olarak hazır hissettirmeye çalışıyorum hayalkırıklığı olmaması için.
Sol kasıgımda sızı var ama belirti sayılmaz:bicak:

Niye böyle oluyor ya benmde 6 kala kan negatif 1.75 :KK43:

Ne biliim valla ben de anlamıyorum. Kimyasal sonrası hsg de çektirdim hiçbir sorun yok. Yumurta var, sperm var, hormonlar normal. 5 aydır omega 3, antioksidan, multivitamin kullanıyorum. Bu ay 8. Deneme ayımızdı ve bu da gol değil. Genetik ve pıhtılaşma testinin sonucunu bekliyorum şimdi. Mart'ta aşılama Mayıs'ta tüp bebek planlıyorum. Uğraşamıcam valla. :)

Kızlar merhaba 2 aydır cocuk dusunuyoruz ama adetim düzensiz oldugu için ovulasyon testi aldim.. bu akşam yapacağım.. ama bu bat nedir ovulasyon testi nasil yapılmalı en sağlıklı ne zaman bilmiyorum yardımcı olurmusunuz banada

Ne biliim valla ben de anlamıyorum. Kimyasal sonrası hsg de çektirdim hiçbir sorun yok. Yumurta var, sperm var, hormonlar normal. 5 aydır omega 3, antioksidan, multivitamin kullanıyorum. Bu ay 8. Deneme ayımızdı ve bu da gol değil. Genetik ve pıhtılaşma testinin sonucunu bekliyorum şimdi. Mart'ta aşılama Mayıs'ta tüp bebek planlıyorum. Uğraşamıcam valla. :)
Valal sorma millet ceketi üstüne atsa hamile kalıyor bizzzz debelenip durduk :D

Kızlar merhaba 2 aydır cocuk dusunuyoruz ama adetim düzensiz oldugu için ovulasyon testi aldim.. bu akşam yapacağım.. ama bu bat nedir ovulasyon testi nasil yapılmalı en sağlıklı ne zaman bilmiyorum yardımcı olurmusunuz banada
Bat beklenen adet tarihi canım
Ovulasyn testi bn kullanmadım bişi diyemicem
Bilenler söyler:)
Allah hayırlısını nasip etsin

Çok teşekkür ederim

İlkkez bu ay ovulasyon kullandım bende, 2 aydır istiyoruz bizde. Adetlerim düzenli oldugu için ben adetten tam 1hafta sonra basladım 5-6 gün içerisinde de çift koyu gördüm. Koyu kırmızıyı görmeden 2gün önce gördükten 2gün sonrasını toplamda arka arkaya 4gün değerlendirdim. Simdi beklemedeyim..

İlkkez bu ay ovulasyon kullandım bende, 2 aydır istiyoruz bizde. Adetlerim düzenli oldugu için ben adetten tam 1hafta sonra basladım 5-6 gün içerisinde de çift koyu gördüm. Koyu kırmızıyı görmeden 2gün önce gördükten 2gün sonrasını toplamda arka arkaya 4gün değerlendirdim. Simdi beklemedeyim..

Canım peki adet ilk kanamadan itibaren mi saydın 1 hafta yoksa bitince mi

Canım peki adet ilk kanamadan itibaren mi saydın 1 hafta yoksa bitince mi

Bittikten sonra saydım canım, 28günde bir adet görüyorsan zaten yumurtlamayı ovulasyon da çok rahat yakalıyosun hemen. Ama düzensizsen pek riske atma derim. Ben 28günde bi adet oluyorum asla şaşmaz hiç gecikmez. Oyuzden rahatça yakaladım yumurtlamayıda biliyordum zaten ama emin olmak için ovu testi kullandım. Bat nezaman canım senin bu ay?

Back