- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Benim de tarif ettiğiniz yerde bir sancı var kaç gündür ama yönü solda. Adetimde 2 gün gecikti yarın doktora gidecem. Bu akşama doğru sol gögüs uçum yara olmuş gibi ağrı girdi şimdi dokunamıyorum. Her şeyi solda yaşıyorum tek taraflı böylesi ilk olacak herhaldeKızlar iyi geceler az önce spor yaparken ( eliptik bisiklet) sağ kasığım cok ağrıdı hatta bayaaaa ağrıdı sonrasında duş alırken bile sızladı hep. Bacakla kasıgın tam birleştiği nokta.
Niye acaba :))
Hadi hayırlısı :) test yaptınızmıııııBenim de tarif ettiğiniz yerde bir sancı var kaç gündür ama yönü solda. Adetimde 2 gün gecikti yarın doktora gidecem. Bu akşama doğru sol gögüs uçum yara olmuş gibi ağrı girdi şimdi dokunamıyorum. Her şeyi solda yaşıyorum tek taraflı böylesi ilk olacak herhalde
Ay bence kesin hamilesiniz :)))5 gün kala idrar testi yaptım negatifti. Bir haftadır kendimi tutuyorum kan testi yapacam direk
Ay bence kesin hamilesiniz :)))
Umarım yarın idrar yolları enfeksiyonu ya da kist denilip dönmem
Akıntı var ama bende normalde de adete yakın olurdu o yüzden onu saymıyorum :) klomen kullandım bu ay işk defa o yüzden ondan dolayı mı bu ağrılar yoksa var mı bişeyler diye merak ediyorumYok yok sanmıyorum. Merak etmeyin, baska belirti varmı
Akıntı var ama bende normalde de adete yakın olurdu o yüzden onu saymıyorum :) klomen kullandım bu ay işk defa o yüzden ondan dolayı mı bu ağrılar yoksa var mı bişeyler diye merak ediyorum
Merhabalar klomen yumurta catlamayan ksilermi kullaniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende genel skinti yok yumurta rezervi iyi dendi duzenli ovulasyon var catliyo biliyorum anliyorum test yapiyorum goruyorum esimde sperm biraz azdi oda duzeldi . 9 ay oldu deneyeli ama smdi takipli doktora gtmek istyorum acaba yumurta iyimi buyumuyor ? Yani klomene gerek varmi ? Klomen amaci catlatmaksa benim catliyor ?Akıntı var ama bende normalde de adete yakın olurdu o yüzden onu saymıyorum :) klomen kullandım bu ay işk defa o yüzden ondan dolayı mı bu ağrılar yoksa var mı bişeyler diye merak ediyorum
Benimse 6günüm kaldı bat’a beklemekten sıkıldım var psikolojik olarak çöktüm resmen:/Ben de resmen çocuklar gibi yatcaz kalkcaz hesabı yapıyorum artık saat geçtiğine göre bata 5 gün var:))
30 ocaktıYarın bizide haberdar edin lütfen. Bat nezamandı
Benim polikistik over vardı. Yumurta oluşumu için kullandım. Çatlaması için doktor bişey vermedi. İğne falan kullanmadım yani. Sizin durum benimkinden farklı gibiMerhabalar klomen yumurta catlamayan ksilermi kullaniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende genel skinti yok yumurta rezervi iyi dendi duzenli ovulasyon var catliyo biliyorum anliyorum test yapiyorum goruyorum esimde sperm biraz azdi oda duzeldi . 9 ay oldu deneyeli ama smdi takipli doktora gtmek istyorum acaba yumurta iyimi buyumuyor ? Yani klomene gerek varmi ? Klomen amaci catlatmaksa benim catliyor ?
Gecem pazart3si negatif cıktı zaten hastalandımtest yapmadınızmı :)
Ay inşallah sizinkide bebişten olsun benimkide :)Benim de tarif ettiğiniz yerde bir sancı var kaç gündür ama yönü solda. Adetimde 2 gün gecikti yarın doktora gidecem. Bu akşama doğru sol gögüs uçum yara olmuş gibi ağrı girdi şimdi dokunamıyorum. Her şeyi solda yaşıyorum tek taraflı böylesi ilk olacak herhalde
Üzülmeyin yaGecem pazart3si negatif cıktı zaten hastalandım
Biz her iki durumafa hazırlıklı olalımda :) allah hayrlısını nasip etsinBebişmi var acabaaaa :))
Ay bebimde sol kasıgım sızlayıp duruyor azönce dustan cıktım duştayken hep kendini hissettirdi. Ama kırmızıları görürsem hayalkırıklığına uğrucam valla böyle söylüyorum sonra diyorum saçmalamayı kes kendi kendime
Yumurta ağrı yapar zaten yani yumurtanın kanalı dar dollenmisse o kanalda ilerlerken tutunurken var olduğu sürece hissettiğimiz için umutlaniyoruz . Dr USG de ne görmüş anlamadım ki . Sonuç çıktı mı meraklardayımKızlar ben gittim doktora usg ile karnına baktı sağ kasgm ağrıo dedin yumurtan sağda çünkü dedi :)
Kan verdim sonuçlar pzrtesi cıkacak :)
Beta hcg de bakalımmı dedim iyi madem bakalım dedi güldü
Beta hcg 2 saate cıkar dediler arayp öğrencem sizede yazarım. SiZ ben ve doktor biliyoruz sadece beta hcg istediğimi
Progesteron pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?