Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi geceler az önce spor yaparken ( eliptik bisiklet) sağ kasığım cok ağrıdı hatta bayaaaa ağrıdı sonrasında duş alırken bile sızladı hep. Bacakla kasıgın tam birleştiği nokta.
Niye acaba :))
Benim de tarif ettiğiniz yerde bir sancı var kaç gündür ama yönü solda. Adetimde 2 gün gecikti yarın doktora gidecem. Bu akşama doğru sol gögüs uçum yara olmuş gibi ağrı girdi şimdi dokunamıyorum. Her şeyi solda yaşıyorum tek taraflı böylesi ilk olacak herhalde o_O

Benim de tarif ettiğiniz yerde bir sancı var kaç gündür ama yönü solda. Adetimde 2 gün gecikti yarın doktora gidecem. Bu akşama doğru sol gögüs uçum yara olmuş gibi ağrı girdi şimdi dokunamıyorum. Her şeyi solda yaşıyorum tek taraflı böylesi ilk olacak herhalde o_O
Hadi hayırlısı :) test yaptınızmııııı

Akıntı var ama bende normalde de adete yakın olurdu o yüzden onu saymıyorum :) klomen kullandım bu ay işk defa o yüzden ondan dolayı mı bu ağrılar yoksa var mı bişeyler diye merak ediyorum
Merhabalar klomen yumurta catlamayan ksilermi kullaniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende genel skinti yok yumurta rezervi iyi dendi duzenli ovulasyon var catliyo biliyorum anliyorum test yapiyorum goruyorum esimde sperm biraz azdi oda duzeldi . 9 ay oldu deneyeli ama smdi takipli doktora gtmek istyorum acaba yumurta iyimi buyumuyor ? Yani klomene gerek varmi ? Klomen amaci catlatmaksa benim catliyor ?

Ben 9 aydir deniyorum genel muayenelerde skinti yoktu esimde sperm azligi vardi biraz oda duzeldi sadece rahim filmi kalmisti baktirmadigim onuda narkozla cektirdim temiz cikti. Rahim filmi sonrasi ilk 2 ay sans yuksek dediler. Duzenli diktora gtmek istyorum simdi yumurta buyuklugy icin takip edilsin catliyor duzenli ama boyut buyumeden mu catliyo bilemiuorum ki acaba Nisana kdar hayurlisi olur umarim. Hepimiz icin hakkimizda hayrlisi

Merhabalar klomen yumurta catlamayan ksilermi kullaniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende genel skinti yok yumurta rezervi iyi dendi duzenli ovulasyon var catliyo biliyorum anliyorum test yapiyorum goruyorum esimde sperm biraz azdi oda duzeldi . 9 ay oldu deneyeli ama smdi takipli doktora gtmek istyorum acaba yumurta iyimi buyumuyor ? Yani klomene gerek varmi ? Klomen amaci catlatmaksa benim catliyor ?
Benim polikistik over vardı. Yumurta oluşumu için kullandım. Çatlaması için doktor bişey vermedi. İğne falan kullanmadım yani. Sizin durum benimkinden farklı gibi

Ay inşallah sizinkide bebişten olsun benimkide :)
Doktordan sonra lütfen bizede haber verin bende şimdi doktora gidiyorum progesteron bakcaktı adetin 23. Günü :)
Beta hcg de isticem adete 6 var

Bebişmi var acabaaaa :))
Ay bebimde sol kasıgım sızlayıp duruyor azönce dustan cıktım duştayken hep kendini hissettirdi. Ama kırmızıları görürsem hayalkırıklığına uğrucam valla böyle söylüyorum sonra diyorum saçmalamayı kes kendi kendime
Biz her iki durumafa hazırlıklı olalımda :) allah hayrlısını nasip etsin
Ben şimdi dr a gidiyorum

Kızlar ben gittim doktora usg ile karnına baktı sağ kasgm ağrıo dedin yumurtan sağda çünkü dedi :)
Kan verdim sonuçlar pzrtesi cıkacak :)
Beta hcg de bakalımmı dedim iyi madem bakalım dedi güldü :D
Beta hcg 2 saate cıkar dediler arayp öğrencem sizede yazarım. SiZ ben ve doktor biliyoruz sadece beta hcg istediğimi :D
Progesteron pazartesi :(

Kızlar ben gittim doktora usg ile karnına baktı sağ kasgm ağrıo dedin yumurtan sağda çünkü dedi :)
Kan verdim sonuçlar pzrtesi cıkacak :)
Beta hcg de bakalımmı dedim iyi madem bakalım dedi güldü :KK70:
Beta hcg 2 saate cıkar dediler arayp öğrencem sizede yazarım. SiZ ben ve doktor biliyoruz sadece beta hcg istediğimi :KK70:
Progesteron pazartesi :KK43:
Yumurta ağrı yapar zaten yani yumurtanın kanalı dar dollenmisse o kanalda ilerlerken tutunurken var olduğu sürece hissettiğimiz için umutlaniyoruz . Dr USG de ne görmüş anlamadım ki . Sonuç çıktı mı meraklardayım

Back