- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
bende hiç akıntı yok gibi bişey galiba bn adet olcam
galiba bende alıştırmalıyımİ
Akıntı herkes de olmayabiliyormus. Göğüslerim de bi değişiklikte yok bende göğüs ucunda.ben alıştırdım kendimi kırmızılarabidahaki ay artık
galiba bende alıştırmalıyımsenin yerleşme kanaman oldu bn senden umutluyum
zaten yerleşme için bi kaç damla peçeteye gelcek kdr yazıyolar hep bence o yerleşmeydi.Senin simdi yarın anlasılır bebiş varsa ayy insallah vardır çok mutlu olurum
Canım o bence yerleşme kanaması degildi ya yani öyle enteresan tuhaf birseydir diye düşünüyorum. 2 damla mı olur yerleşme
Kafam Leyla gibi hayal gibi yaşıyorum kaçgündürkırmızıları görünce kendime gelirim artık
ay saolun böyle diyince siz içime su serpilir gibi oldu ama herkes su gibi akıntım var vs yazıyo forumda bende akıntı hiç yok gibi insan ister istemez yine olmadı heralde moduna giriyoKizlar iyi akşamlar.belirti aramayın herheste farklı olur. Benim bu ve bizim hiç belirti gostermedi. Hatta idrar testinde bile cikmadi. Kanda gösterdi. Tek belirtiriz gelmeyen adetiniz olsun
zaten yerleşme için bi kaç damla peçeteye gelcek kdr yazıyolar hep bence o yerleşmeydi.
asıl ben kırmılarla rüyadan uyancam galiba
canim ozaman kaliteyi artiracak seyler yap esinede keciboynuzu kuru yap doktor cok onemli bazilari basindan atiyorcanım sordumda zaten ilk defa doktora gittim bu konuyla ilgili belirttim işte doktor dediki her gelen sperm her yumurta sağlıklı olcak diye bişi yok sağlıklı olan gelecek bekle dedi. bi sıkıntı görünmüyo dedi ama ben tekrar yaşarsam kimyasal vs. gidip pıhtılaşma testi isticem
Umarım cok güzel haberlerle gelirim en geç öğlene kdr yazcam buraya :)Ümitsizlik yok, yarın çok güzel haberlerle bekliyorum seni
Hayır yoktu.normal olması gereken vardı.ay saolun böyle diyince siz içime su serpilir gibi oldu ama herkes su gibi akıntım var vs yazıyo forumda bende akıntı hiç yok gibi insan ister istemez yine olmadı heralde moduna giriyo
sizin akıntınız varmıydı reglden önce
doktorum iyi aslında özel hastanede ilgili bi doktor sakin sakin konuşuyo herşeyi anlatıyo kesinlikle başından savıyo gibi hissettirmedi :) ama bakalım kısmetcanim ozaman kaliteyi artiracak seyler yap esinede keciboynuzu kuru yap doktor cok onemli bazilari basindan atiyor
tesekkr ederim cvbın için allah sağ salim bebişini kucagına almayı nasip etsin inşalalh:)Hayır yoktu.normal olması gereken vardı.
bekliyorummmm :)Umarım cok güzel haberlerle gelirim en geç öğlene kdr yazcam buraya :)
bekliyorummmm :)Umarım cok güzel haberlerle gelirim en geç öğlene kdr yazcam buraya :)
Hoşgeldiniz :)Benim bat 17 şubat ama erken gebelik testiyle bakabilirim. Ne güzel bir hediye olur.
Bugün kadınlarımda hafif ağrılar oldu anlamadım yumurtlama günün 3 pazar.Sizce neden böyle oldu?
Hoşbuldum kuzum ,Hoşgeldiniz :)
Yumurtlamayı neyle takip ediyosunuz programlaysa cok aldriş etmeyin bi kaç gün fark olabiliyomuş. Kasık ağrısı ve beraberinde yumurtlama akıntısı varsa değeerlendirin bu günü derim:)
Umarım sizde 14 subatta çift çizgi görürsünüz :)
Bi ara bende araştırdım kız olsun diye ama uymadım allah kalbimizi biliyor eli ayağı düzgün sağlıklısını versin.Hoşbuldum kuzum ,
Ben anlamadım evet program ile telefondan takip ediyorum ama geçen ay tutmadı kızımız olsun portalina uydum ama olmadı. Rabbimin zoruma gitti belkide ilk çocuğum daha kız olsun diye hareket ettim. Sağlıklı olsunda nasip etsin allah başka birşey istemiyorum.ben adet bitimi dün hariç her günü değerlendirdim.adet olana kadar devam edeyim dimi?
Kızlar iyi geceler az önce spor yaparken ( eliptik bisiklet) sağ kasığım cok ağrıdı hatta bayaaaa ağrıdı sonrasında duş alırken bile sızladı hep. Bacakla kasıgın tam birleştiği nokta.
Niye acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?