Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bakalım bende yarın kan vercem kaç çıkcak cok heycanlıyımn :) bende akıntı yok denecek kdr az
İnternette bu çamaşır suyu testi vardı yine bu guruptan biri yapmış onda pozitif çıkınca hastaneye koştu negatif bende merakla sabah denedim pozitif ama hiç itibar etmiyorum:)))) yarın sabah ilk testimi kullanicam .
Benim de çok akıntım yok.

İnternette bu çamaşır suyu testi vardı yine bu guruptan biri yapmış onda pozitif çıkınca hastaneye koştu negatif bende merakla sabah denedim pozitif ama hiç itibar etmiyorum:)))) yarın sabah ilk testimi kullanicam .
Benim de çok akıntım yok.
ben yarn sabah kan vercem erkenden randevum var.
umarım yarn güzle haberler yazarız buraya :)

kızlar merhaba yumurtlama dönemim bitmek üzere geri sayım başlıyacak birlikte sayalımmı :)
bat 8 şubat.
adetin 7. 10. 12. 14. günü değerlendirildi bugun 15. gün 16 18 20 de değerlendirirz diye düşünüyorum.
14 subat hediyemiz çift çizgi olur inşallah :emir_bebek::emir_bebek:
kesin kural : en erken test bat günü :) :KK45:
bu ay denediklerim
aç karnına çörek otu yağı.
ve diyet spor :)
çünkü insülin direnci dışında bütün hormonlarım normal çıktı. doktorum şekersiz yaşam ve spor dedi:sinirli:

benimde batım 13 şubat inşallah bu ay hamiş kalırım da eşime 14 şubat hediyesi veririm..
bu arada bende şeker hastasıyım gebe kalmanı engellemez şeker..gebe kaldıktan sonra sıkıntı olur.

benimde batım 13 şubat inşallah bu ay hamiş kalırım da eşime 14 şubat hediyesi veririm..
bu arada bende şeker hastasıyım gebe kalmanı engellemez şeker..gebe kaldıktan sonra sıkıntı olur.
ben şeker hastası değilim ama insülin direncim biraz yüksek çıkınca seker hastası olmamak için dikkat et dedi doktr.
siz daha önce hamile kaldınzmı :)
inş sizde sürpriz yapabilirsiniz hepimiz yapabiliriz :)

ben şeker hastası değilim ama insülin direncim biraz yüksek çıkınca seker hastası olmamak için dikkat et dedi doktr.
siz daha önce hamile kaldınzmı :)
inş sizde sürpriz yapabilirsiniz hepimiz yapabiliriz :)

BENİMDE DAHA ÖNCE İNSÜLİN DİRENCİM YÜKSEKTİ BİZDE İRSİ DE..tabi dikkat etmedim.geçen sene mayıs 2018 de hamile kaldım.o zaman öğrendim tip 2 diyabet olduğumu insüline başladı dr..tabi 8 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum 6 aydır korunuyordum bu ay başladık bebiş çalışmalarına o zamana kadar da thlillerimi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı büyük ihttimalde bebeğin kalp atışı durması sebebi buydu.çok korktum şekerden dolayıdır diye dr şeker bebeği 7.aydan sonra etkiler ilk zamanlarda etkilemez dedi

BENİMDE DAHA ÖNCE İNSÜLİN DİRENCİM YÜKSEKTİ BİZDE İRSİ DE..tabi dikkat etmedim.geçen sene mayıs 2018 de hamile kaldım.o zaman öğrendim tip 2 diyabet olduğumu insüline başladı dr..tabi 8 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum 6 aydır korunuyordum bu ay başladık bebiş çalışmalarına o zamana kadar da thlillerimi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı büyük ihttimalde bebeğin kalp atışı durması sebebi buydu.çok korktum şekerden dolayıdır diye dr şeker bebeği 7.aydan sonra etkiler ilk zamanlarda etkilemez dedi
bende 3 kmyasal gebelik geçirdim ama diğer hormonlarım norml insülin direnci dışında. bende kan pıhtılaşması bakılmadı eğer tekrar yaşarsam baktırcam ama umarım yaşamam böyle birşey.
kan pıhtılaşma testi nasıl yapılıyor hemen cıkıyormu sonucu ?
umarım sizde bu ay kavışursunuz bebişinize :)

bende 3 kmyasal gebelik geçirdim ama diğer hormonlarım norml insülin direnci dışında. bende kan pıhtılaşması bakılmadı eğer tekrar yaşarsam baktırcam ama umarım yaşamam böyle birşey.
aminnnn inşallah.
bir tahlililim 1 ay sürdü diğerleri 10 günde çıktı keşke yaptırsan için daha rahat olur.Bİr kayıp daha vermemiş olursun. pco var mı sende?

aminnnn inşallah.
bir tahlililim 1 ay sürdü diğerleri 10 günde çıktı keşke yaptırsan için daha rahat olur.Bİr kayıp daha vermemiş olursun. pco var mı sende?
pco görünümü var sağ yumurtalıkta ama pco değilsin dedi doktor hormonlarına yansımamış dedi.
zaten adetlerim düzenlidir saat gibi tıkır tıkır.
öyle tüylenme vs bi şikayetimde yok
devlettemi bir ayda cıktı ?
benim yarın doktor randevum var adetin 23. günü gel progesteron bakalım demişti bi ona bakmamıştı ona baktırcam bide beta hcg isticem zaten bata 6 kalmış olacak varsa ufakta olsa bi değer görürüm diye düşünüyorum.
hepimiz için allah hayırlısını versin.:emir_bebek:

pco görünümü var sağ yumurtalıkta ama pco değilsin dedi doktor hormonlarına yansımamış dedi.
zaten adetlerim düzenlidir saat gibi tıkır tıkır.
öyle tüylenme vs bi şikayetimde yok
devlettemi bir ayda cıktı ?
benim yarın doktor randevum var adetin 23. günü gel progesteron bakalım demişti bi ona bakmamıştı ona baktırcam bide beta hcg isticem zaten bata 6 kalmış olacak varsa ufakta olsa bi değer görürüm diye düşünüyorum.
hepimiz için allah hayırlısını versin.:emir_bebek:

araştırma hastaneleri yapıyor tahlilleri bir e özeller.tabi mevla yüksek. inşallah canım rabbm hayırlısını nasip etsin

canım sen neden kimyasal oluyormuş sordunmu doktora

Benimde dün gece bana nefes aldıramıcak kadar sol yumurtlıgıma çok kramp girdi, bugunde bıçakla çizik atar gibi sancılarım var, akıntım sulu kıvamda , hep bi ıslaklık hissediyorum ama gelen giden yok. Zaten bat’a 6günüm kaldı.

Son düzenleme:
canım sen neden kimyasal oluyormuş sordunmu doktora
canım sordumda zaten ilk defa doktora gittim bu konuyla ilgili belirttim işte doktor dediki her gelen sperm her yumurta sağlıklı olcak diye bişi yok sağlıklı olan gelecek bekle dedi. bi sıkıntı görünmüyo dedi ama ben tekrar yaşarsam kimyasal vs. gidip pıhtılaşma testi isticem

Benimde dün gece bana nefes aldıramıcak kadar sol yumurtlıgıma çok kramp girdi, bugunde bıçakla çizik atar gibi sancılarım var, akıntım sulu kıvamda , hep bi ıslaklık hissediyorum ama gelen giden yok. Zaten bat’a 6günüm kaldı.
bende hiç akıntı yok gibi bişey galiba bn adet olcam :(

Back