Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baska herhangi bir belirtiniz varmı?
Bende ilkkez bu ay kullandım zaten 2aydır istiyoruz, nasip artık.
20-21 en koyu olduğu günlerdi 21’nin gecesi yaptım 12’de koyulaşma gidiyordu. 19-20-21-22 tarihleri değerlendirdik bizde. Olan belirtileride hamileliğe yormuyorum hayalkırıklığı olmasın diye

Ben hiç hamilelik yaşamadığım için belirtilerden de anlamıyorum pek ama şişkinlik var bugün çok midemde, o da belirti sayılır mı bilemiyorum en güzeli aslında hayal kırıklığı yaşamamak için dediğiniz gibi çok o tarafa yormamak galiba

Ben hiç yasamadım hamişlik.
Zaten söylenilenlere göre adet belirtileri ile aynı oluyormuş. Bat’a yakın test falan yapıcakmısınız peki? Şişkinlik belirti diye duymuştum evet:)

Ben hiç yasamadım hamişlik.
Zaten söylenilenlere göre adet belirtileri ile aynı oluyormuş. Bat’a yakın test falan yapıcakmısınız peki? Şişkinlik belirti diye duymuştum evet:)
Erken testim hiç yok ama normal test iki tane kalmış, ovulasyon ile beraber gelmişti, o da gösterir mi günüm gelmeden ondan da emin değilim pek, karar veremedim hiç

Erken testim hiç yok ama normal test iki tane kalmış, ovulasyon ile beraber gelmişti, o da gösterir mi günüm gelmeden ondan da emin değilim pek, karar veremedim hiç

Döllenmeye göre değişiyor galiba bu, kimisi 6gün önceden ögrenirken kimisinde adet günü negatif çıkıp sonradan pozitif cıkıyormuş kanda. Ama suan daha erken bence bat’ı bekleyin

Döllenmeye göre değişiyor galiba bu, kimisi 6gün önceden ögrenirken kimisinde adet günü negatif çıkıp sonradan pozitif cıkıyormuş kanda. Ama suan daha erken bence bat’ı bekleyin
Aynen en iyisi bekleyelim bakalım, inşallah hayırlı haberlerle irtibatı koparmayalım çok sevindim tanıştığıma, görüşürüz yine

Aynen en iyisi bekleyelim bakalım, inşallah hayırlı haberlerle irtibatı koparmayalım çok sevindim tanıştığıma, görüşürüz yine

Görüşürüz, öpüyorum çok iyi yada kötü haberini bekliyorum mutlaka. İnsallah en güzel haberi verirsin. Çok çok memnun oldum tanıştığıma

Miribaaa!
Ben varım. BAT 5 Şubat.

Bende yeni katıldım araniza bana şans dileyin

Hoşbulduk kuzum. Evet 2018 Mayıs'tan nerelere geldik.
Bende aynı şekilde yani daha öncesi de var benim hey gidi zaman ne çabuk geçiyor
evet 2018 mayıstan nerdeyse 2019 mayısa gelcez
inşallah bu ay bu bata sayma işi biter kızlar
hepimiz için çok dua ediyorum :)
hayırlı ve sağlıklı bi şekilde Allah bekleyen herkesi sevindirsin bu ay :)

günaydınlar kızlar bata son 7
yarn doktor günü:)
dün gece ayak yanmasından ateş basmasından uyuyamadım umarım bebek belirtiisidir:)
İnşallah öyledir . Ben içinde olduğumuz günü saymiyorum:))) öyle olunca 6 gün kalıyor :))))))
Benim de aşırı mide yanmam var çok erken biliyorum ama yasayanlar varmış benim de ülserim var midem çok hassas o yüzden bi ihtimal diyorum .
Bu sabah erkek üreme sağlığıyla ilgili yazı okudum morelim bozuldu . Eşim çok aşırı kahve içiyor sağlıksız besleniyo hamam gibi duş alıyor .

mantıklı evet 6 kaldı o zaman
aman takılma onlara çay kahve sigara içmeyenmi var :)
pozitif düşünelim:) durum ne sende belirti varmı başka

mantıklı evet 6 kaldı o zaman
aman takılma onlara çay kahve sigara içmeyenmi var :)
pozitif düşünelim:) durum ne sende belirti varmı başka
Öyle gerçi de işte morelim bozuluyor yine de.
Benim kasıkta ağrı var mide yanmam bugün baya arttı arada baş ağrım oluyo akıntım normal düzeyde . Heyecan hat safhada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…