Gebeliğe Hazırlık 14 şubat hediyemiz bebiş olsun diyenler buyurun :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben korunmayı bırakana kadar tıkır tıkırdı ama korunmayı bırakınca bi kaç gün oynuyor yine de yumurtladigim günü akıntıdan anlıyorum . Fark ettiğim doğruysa eğer degerlendirdik aylardır değerlendiriyoruz zaten de bakalım . İnşallah meleklerimiz bu ay gelir canım test sonuçlarını da paylaş olur mu

tabikide paylaşcam canım :) bende pepaap diye uygulama varya onunla takip ediyorum yumurtlama dönemini. ama ciddende tutuyo onun en yoğun doğurganlık gösterdiği günlerde o gün veya 1 gün önce fln akıntım oluyor :)

Kızlar nasılsınız
Bat’a son 7gün kaldı bende. İnsallah olmam
Sizde durumlar nedir

iyiyiz sen nasılsın :)
benmde son 8
belirti varmı canım

İyiyim canım bende
Yaaa İnan bilmiyorum ara ara mide bulantısı oluyor akıntım var belim agrıyo bide bu sabah farkettiğim nokta şeklinde 2 3 tane kahverengilik gördüm. Ama ya hastalanıyorum yada tuhaflık var 1hafta önce olmam da normal degil
Sende varmı belirti

o 2-3 damla yerlşeme kanaması olabilirmi :) inş öyledir
bendede kasık ağrısı ve özellikle bugun göğüs ağrısı var bide ateş basması.
akıntı yok denecek kadar az senin akıntın yoğunmu
bide ovulasyonlamı takip ettin bu ay ?
hangi gün yumurtladın yani şuan yumrtlamadan kaç geçti

Yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçti, 21’in de çatladı, ovulasyonla takip ettim adetlerim düzenli olmasına ragmen. kasık agrım pek yok, ara ara kendini belli eden komple karnıma yayılan agrı hissediyorum.
Göğüslerimin koltukaltı kısmının aşağısına dogru inanılmaz acıyo, ana bunlar adet olmadan önce olan seyler oyuzden göğüs pek belirti olamaz bende.
Akıntım orta halli , çok yoğun degil. Ama hissettiriyor kendini. 4-5 gündür eşimin farkedebileceği kadar ateş basması oluyor, hırkayı falan atıyorum o derece. Ay ama bilmiyorum psikolojik olarak kendimi kırmızılara hazırlamaya basladım, insallah yerleşmedir o lekeler ama .... işte bi ümitsizim
En erken ay’ın 5inde en geç 7sinde olmam lazım olursam eğer

Ay bide hepsi adet belirtileri ile aynı, anlamıyoki insan varsa bile

aynen herkes belirtiler aynı diyo. ama umarım senin benim dileyen herkesin bu ayki belirtileri bebekten olsuun :)
benide cok ateş basıyor sorma akşamları peki sende hamileysen sürprizlemi söliceksn :)
battan önce test yapcanmı hiççç

Yapmıcam ben test canım kırmızıları görmezsem sürpriz olsun bana, zaten adet olursam bu ay bi genel kontrole gidicem, ovulasyonuda denemicem. Kafamdan silip atmayı düşünüyorum 2 aydır deniyoruz, ama ciddi anlamda takip etmek stresli oluyor heray bu stres çekilmez sanırım deli olucam yoksa
Özel bi hazırlık yapmıcam canım, bitane köpeğimiz var çocuğumuz gibi, ismi Rex, (Rex’in kardeşi olucak ) diye söylücem bi aksam yemeği eşliğinde
Sen test yapıcakmısın?
Ay bide eşine nasıl söylüceksin merak ettimm

ay süper köpeğinizin cinsi ne çok severm köpekleri ama evde bakamam diye cesaret edemiyorum
aynen bn doktoruma ovu testi önerirmisiniz dedim bence gerek yok dedi.
hergün o testi yapmak strese sokabilir doğru diyosun.
benim bat günüm 8 subat. eğer olmazsam inşallah olmam 14 şubata kadar regl olmuş gibi taklit yapcam 14 ünde garanti olur hem hemde malum sevgililer günü dışarda yemeğe fln gideriz orda hediyesini vericem hediye oalrakta özel tasarım bebek tişörtü yaptrdm hayatmda ilk defa böle bşi yaptm doğmamış çocuga don biçtim onu vericem allah inşalalh nasip eder.

Merhaba, ovulasyon günlerimiz aynıymış sizinle, eşinize söyleme fikrinize de bayıldım, bizim de kedimiz var, inşallah aynı şekilde söylemek nasip olur.

Merhaba, ovulasyon günlerimiz aynıymış sizinle, eşinize söyleme fikrinize de bayıldım, bizim de kedimiz var, inşallah aynı şekilde söylemek nasip olur.

Ayyy kedimiii çok severimmm 13 yıl bi fiil tombalam bi kedim vardı 43günlükken gelmişti 12 yasında eceliyle öldü. Simdide annemin 2tane kedisi var köpek bakıp, kedi hastası olan biriyim. Tekir mi? Cinsmi?
Ayyy insallah bu ay 4 ayaklı çocuklarımıza minnak bebiş kardeş gelir
Bat nezamandı sizin

Ay inşallah canım Tekir evet bizimki, 5 yaşında, kardeşin tam zamanı benceBen de köpek çok istiyorum ama maalesef hiç şansımız yok evdeki canavarla Bat 6 Şubat gibiydi ama ovulasyon 21’inde olunca sanırım 4 Şubat olacak 14 gün sonrası. İnşallah siz de müjdeli haberle gelirsiniz.

Onun ıslak burnunu ısırın öpün benim için
28de bir mi adet oluyorsunuz, ovulasyon cidden aynı tarihlerde sanırım

Öperim ablası ovulasyon kullanmısmıydınız bu ay
Evet ovulasyon ile takip etmiştim, 13. gün 20 Ocak’ta t çizgisi koyu çıkmıştı, 14. gün de sabah koyuydu, akşam silikleşmişti hafif. Bir de silikleştiği gün sol kasıkta ağrım vardı bayağı. Şimdi beklemedeyiz. Siz de kullandınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…