• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Pro Max Amerika'da olanlar yardım lütfen

26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
Malumunuz bu ülke şartlarında isteğimiz her şeye kavuşmak o kadar zor ki
anca kira fatura çocuklar ve yeme içme o da çoğu zaman kartlar ve eksiyle oluyor ama bu telefon çıktığından beri benim olmalı diyorum ve ilk kez kendim için bir şey almak istiyorum
ama TR fiyatlarıyla alamam bir yakınımın arkadaşı cuma günü Amerika'ya gidecek ora da 1099 dolar mış buranın neredeyse 3/1 fiyatına
şimdi Amerika da yaşayan kk nın güzel hanımları
bir duyum 14 pro max yokmuş deniyor ben parayı verecem gitmeden
ilk sorum var mı yok mu ? şuan ABD de 14 pro max sorunu var mı bulunabiliyor mu ?
2.si 1099 ham fiyat mı yoksa birde kdv vs.. başka bir ücret var mı sizin oralarda
ve özellikle morunu istiyorum :) bulunur mu

Pasaport kaydı nasıl olacak
Bir de e sim kartı ile kullanıyor

Onun için de para ödemesi var mı bilmiyorum gerci olsada ufak bır miktardır sanırım

Şu an neredeyse hiçbir ülkede yok gibi bir şey istediğiniz özellikleri bulmayı zaten unutun, bir yerde rengi bulsanız başka yerde istediğiniz GB olanı bulamıyorsunuz. En azından ben bulamadım. 🤷
Ben Türkiye'den aldım Kasım sonunda hala teslim edilmedi 23 Aralık görünüyor teslim tarihi ama hiç umudum yok çünkü yurt dışında yaşayan tüm arkadaşlarımıza da sorduk kimse bulamadı. Macaristan da yaşayan arkadaşım oradaki Apple a sormuş ve dünya genelinde bir stok sorunu var maalesef demişler, umarım bulursunuz.
DSLR makinemi her yere taşımamak için tercih ettim ben de ama umarım pişman olmam değer bu kadar beklediğime 🤷

İlla bu marka telefonu almak isteme nedeni nedir acaba?
Sebebi bugün samsung alsam atıyorum 20.000tl ye seneye 5000tl satacak olsan
geçen sene arkadaşım 12 pro max aldı yanlış hatırlamıyorsam 11 veya 12 ye şuan satsa 20 küsür
piyasası var sağlam telefon
ben satmaya almıyorum zaten 3 sene istesen de satamazsın

Şu an neredeyse hiçbir ülkede yok gibi bir şey istediğiniz özellikleri bulmayı zaten unutun, bir yerde rengi bulsanız başka yerde istediğiniz GB olanı bulamıyorsunuz. En azından ben bulamadım. 🤷
Ben Türkiye'den aldım Kasım sonunda hala teslim edilmedi 23 Aralık görünüyor teslim tarihi ama hiç umudum yok çünkü yurt dışında yaşayan tüm arkadaşlarımıza da sorduk kimse bulamadı. Macaristan da yaşayan arkadaşım oradaki Apple a sormuş ve dünya genelinde bir stok sorunu var maalesef demişler, umarım bulursunuz.
DSLR makinemi her yere taşımamak için tercih ettim ben de ama umarım pişman olmam değer bu kadar beklediğime 🤷
evet ırak malı bile yok şuan tr de onlarda 1700 usd civarı TR fiyatı ama yok

7 senedir 6s kullanıyorum. Kapasite sorunu dışında cihaz hala hızlı ve seri. Eşim geçen yol redmi aldı orta karar. Kapasitesi rami benim telefondan yüksek ama benim ki ondan iyi çalışıyor 😁 Apple a para verdin mi her türlü hakkını verdiğini düşünüyorum. Şuan ki fiyatlar çok yüksek. Bakalım ben 6s le devam. Sizde inşallah bulursunuz istediğinizi 😄

7 senedir 6s kullanıyorum. Kapasite sorunu dışında cihaz hala hızlı ve seri. Eşim geçen yol redmi aldı orta karar. Kapasitesi rami benim telefondan yüksek ama benim ki ondan iyi çalışıyor 😁 Apple a para verdin mi her türlü hakkını verdiğini düşünüyorum. Şuan ki fiyatlar çok yüksek. Bakalım ben 6s le devam. Sizde inşallah bulursunuz istediğinizi 😄
Evet bende 8 plus var taş gibi halen sadece alan sorun oluyor bunu büyük kızım istiyor ona vermek niyetim

Cin’deki fabrikada Covid ciktigi icin uretim durdu. Aralik’ta teslimat yok, ocak ayinda piyasa sunulabilecek diye bildiri gecmislerdi.

Ayni renk telefonu ben de aradim. Esim bu surecte bir cok ulkeye is seyahatine gitti ama yok. Ben caydim, 15’i bekliyorum.

Haberi de buldum.

Cin’deki fabrikada Covid ciktigi icin uretim durdu. Aralik’ta teslimat yok, ocak ayinda piyasa sunulabilecek diye bildiri gecmislerdi.

Ayni renk telefonu ben de aradim. Esim bu surecte bir cok ulkeye is seyahatine gitti ama yok. Ben caydim, 15’i bekliyorum.
Ocak ayı mı 😳😳 daha oradan çıkacak da gelecek de... O zaman bizim 23 Aralık teslimat tarihi yalan oldu bir de alırken orada öyle dediğine bakmayın kesin daha erken gelir diyorlardı. Ben hiç heveslenmeyeyim madem beklemeye devam anlaşılan 🥲

Kıbrıs için pasaport gerekmiyor ki. Telefonu son 6 ayda yurtdisina giden bir pasaporta kaydetmeniz gerekiyor.
Ayrica tonla para verip garantisiz telefon kullanacaksiniz.
Garantisiz değil dünyada geçerli 1 yıl garantisi var. Ayrıca kaydettirmek için kıbrısa gidip gelmek yeterli biz öyle yaptık.

Ocak ayı mı 😳😳 daha oradan çıkacak da gelecek de... O zaman bizim 23 Aralık teslimat tarihi yalan oldu bir de alırken orada öyle dediğine bakmayın kesin daha erken gelir diyorlardı. Ben hiç heveslenmeyeyim madem beklemeye devam anlaşılan 🥲
Sizin siparis tarihine gore degisebilir. Zaten uretilmis bir urundur sevkiyati vardir, vb. Hayirlisi olsun. Ben beklemek istememistim onun icin esim elden alir getirir dusuncesindeydim. 13 pro max kullaniyorum, pek de bir fark olmayinca sirf renk icin kasmaya gerek yok dedim nihayetinde. Onu temin edene kadar 15 lanse edilir zaten. 🌸

Almanya’dan bir ay önce aldım devamlı kendi sitesini kontrol etmek gerekiyor anlık stok girip bitiyor hemen alıp apple mağazasından teslim alınabiliyor ancak Siteden almak istediğinizde bir ay sonrayı gösteriyor teslimat için.

elektronik turizmi varmış batuma, sıcak geldi bana da bilginiz var mı hanımlar? sanırım orada da telefon bulunamıyormuş vs gibi bir sürü yorum var.

Kıbrıs için pasaport gerekmiyor ki. Telefonu son 6 ayda yurtdisina giden bir pasaporta kaydetmeniz gerekiyor.
Ayrica tonla para verip garantisiz telefon kullanacaksiniz.
Evet araştırdım giriş çıkış belgesi pasaport yerine geçiyor yd malları 1 yıl garantilidir apple tarafından
garantisi olsa ne olacak bnm şu saate kadar işime yaramadı hiç bir aldığım tlf da kasko bile yaptırmıştım o bile işe yaramadı

Back