• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14. haftasında kahverengi lekelenme yaşayanlar :((

Canım 10. hafta ile 13. hafta arasını kanamalı geçirdim hemde öyle leke falan degil bayagı bayagı kanama.Allaha sükürler olsun simdi iyiyim.Kahve lekeden asla endişelenme heleki 14. haftada..
Allah hepimizin bebeklerini esirgesin,korusun.

Ben korkutmak istemem ama kahverengi lekeyle bebegimi kaybetmisdim lutfen doktoruna Git icin rahat Etsin canim burdan ne soylesek bos bir cok sebebi olabilir

Sağolun arkadaşlar desteğiniz ve itinanız için ben de 6. ve 13. haftada iki kez kanama geçirdim ilk kanamadan bir hafta sonra kahverengi akıntı oldu ama 1 gün sadece ikincisinden sonrada 14. haftamda 3 gündür sancılı kahverengi akıntı var doktorumla telefonda görüştük önceki kanamanın dışa atımı dedi ama benim içim rahat değil çünkü birinci kanama daha fazlaydı ikincisi daha az neden bu kadar sürdü anlamadım doktor kontrolüne 12 gün var ve ben bıktım doktora gitmekten 10 u geçti utrasyona girdim bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum :(( Allah'ım bütün anne adaylarının yar ve yardımcısı olsun ne zormuş annelik annemin kıymetini daha iyi anladım...

Arkadaşlar 14. haftaya gelip kahverengi akıntı yaşayan var mı ?

merhaba,

ben de kahverengi akıntı yaşıyorum. senin son durumunu merak ettim. ben 12. haftada 1 hafta süren bir akıntı yaşadım. şimdi 15 artılardayım. yine geliyor. beni moral olarak çok olumsuz etkiliyor. inş bebişlerimiz tutunur. Allaha emanet olalım.

Back