Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadslarr bugün doktora gttim 14 hafta 2 günlük gebeyim cinsiyet için kıza benzio büyük ihtimalle kız dedi yanılma payı var mıdr ankara etlik lokman hekim elif hanıma gdiorum bilenler yazsın lütfen
Evet benimde 11. haftaydı yanlış hatıramıyorsam dr. söylemeden genital nub başlığında ORKDM bildi kızım olacağını ve sonra dr. da iki kontroldede kız dedi ve kesinleşti kız bebeklerde yanılma payı oluyor demişti benim dr. um ve kesin konuşmamaıştı ama değişmedi kızım olacak Allah nasip ederse.
ben cuma günü gitmiştim SATa göre 15+4 ultrasona göre 15+1 çıktı cinsiyete kız dedi bakalım değişecek mi gerçi biz eşimle dayanamadık hastaneden çıkar çıkmaz kızımızın ilk cicisini aldık:))
bana 12 haftalıkken doktor kız dedi...genital nubada ultrason fotomu koydum ordada kız dediler.şuan 24 haftalık hamileyim kesin kızım olacak.çoğunlukla yanılmıyolar...