E ebkglu Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2024 3 0 25 18 Eylül 2024 Konu Sahibi ebkglu #1 Cinsiyetini tahmin edebilecek var mı? Doktorum ben kesin diyemiyorum haftayı bekleyeceğim deyip başka yorum yapmadı, sizin fikrinizi merak ediyorum
Cinsiyetini tahmin edebilecek var mı? Doktorum ben kesin diyemiyorum haftayı bekleyeceğim deyip başka yorum yapmadı, sizin fikrinizi merak ediyorum
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 578 146 19 Eylül 2024 Konu Sahibi ebkglu #2 ebkglu .!.: Cinsiyetini tahmin edebilecek var mı? Doktorum ben kesin diyemiyorum haftayı bekleyeceğim deyip başka yorum yapmadı, sizin fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 3480612 Genişletmek için tıkla... Erkek gibi duruşu benimkisi d bu şekilde 14. Haftaya kadar nasıl yorumlamadı ben 12 haftanın içindeyim erkek dedi pipisi gözüküyordu gayet
ebkglu .!.: Cinsiyetini tahmin edebilecek var mı? Doktorum ben kesin diyemiyorum haftayı bekleyeceğim deyip başka yorum yapmadı, sizin fikrinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 3480612 Genişletmek için tıkla... Erkek gibi duruşu benimkisi d bu şekilde 14. Haftaya kadar nasıl yorumlamadı ben 12 haftanın içindeyim erkek dedi pipisi gözüküyordu gayet