Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle doktora gitmelisiniz. Şakaya gelmez hamileyken ağır hasta olmak. Amacım asla korkutmak değil ama Yüksek ateş yüzünden bebeğini kaybeden bir arkadaşım oldu
Kesinlikle doktora gitmelisiniz. Şakaya gelmez hamileyken ağır hasta olmak. Amacım asla korkutmak değil ama Yüksek ateş yüzünden bebeğini kaybeden bir arkadaşım oldu
Bence direkt kendi doktorunuzla görüşün. Sağlık ocağının gebe olduğunuz için ben bir şey yazamam deme şansı var. Gebe hasta görünce çekiniyorlar. Ama doktorunuzla görüşün. Bol su ve yataktan kalkmadan dinlenin.
Bence direkt kendi doktorunuzla görüşün. Sağlık ocağının gebe olduğunuz için ben bir şey yazamam deme şansı var. Gebe hasta görünce çekiniyorlar. Ama doktorunuzla görüşün. Bol su ve yataktan kalkmadan dinlenin.
Bana doktor ilaç vermişti ama ben kullanmadan atlattım şükür bol portakal yiyip ılık su içmiştim sürekli portakal bulamazsın ama sürekli ılık limonlu su iç inşAllah atlatırsın hemen