• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 haftalik hamilelikte birden gelen sag kasik ağrısı

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
31
Kizlar , afedersiniz bugun büyük tvaletimi yaaprken sag kasigimda bir agri olustu,tvaletimi zar zor yaptım.Halada sag kasigimda ağrı var.Korktum acikcasi bu aylara kadar oyle aman aman agrim olmadı cnku.Birde kizlar hala kusuyorum ve midemdekileri cikarana kadar ögurtturuyorum kendimi.Bu seferde bebege zarar veriyor mu dye kafama takıldı.Cunki çok siddetli öğürüyorum karnım dumduz oluyor nerdeyse.Kizlar icimi rahatlatacak seyler söyleyin.Esim doktora gidelim dyor kasık agrim icin.Hangi durumda doktora gtmeliyim 🙇

Kasık ağrısı normal, hatta o kasık ağrıları hamilelik boyunca olacak hep. Yani en azından benim öyle.. 28.haftamdayım hala kasık ağrılarım oluyor. Kanama olmadığı sürece ağrıların normal olduğunu söylemişti doktorum.
Tabi yine de doktorunuza sormakta fayda var, hamileliğinizin gidişatını o biliyor sonuçta..

Kasık ağrısı normal, hatta o kasık ağrıları hamilelik boyunca olacak hep. Yani en azından benim öyle.. 28.haftamdayım hala kasık ağrılarım oluyor. Kanama olmadığı sürece ağrıların normal olduğunu söylemişti doktorum.
Tabi yine de doktorunuza sormakta fayda var, hamileliğinizin gidişatını o biliyor sonuçta..
Peki siddetli kasık agriniz oldu mu hic,yoksa çekilebilir duzeyde mi

Kıvrandıracak bir ağrı değil,sızı şeklinde ve kramp ya da bıçak saplanması gibi bir ağrı..

Back