Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 aydır şüpheleniyorum ilk ayda testlerde negatif çıktı ilk adetlerimi de oluyorum her ay ama yemeklerden sonra ki şişkinlik, önceden arada bir inen karnım artık hafif çıktı inmiyor, sinirlikik ruh hali değişimi var, aniden wcye koşa koşa gidiyorum gece uykumdan bile uyandığım oldu, usg abdomen ile karnıma bakıldı ama farklı bir şikayetten bir şey gözükmedi ama hala aklım almıyor bu kadar belirtiyi, geçtiğimiz 2 ayda daha fazla belirti yaşadım.Benim 14. Haftamdan önce bile karnımda belirgin bir şişlik vardı. Ama o haftalardaki şişlik genelde hormonlardan ve gazdan kaynaklı oluyormuş. Doktorum öyle söylemişti.
Aniden büyük abdest ve küçük abdest gelmesi de olağan. Tuvalete çıkma sıklığı normalden çok daha fazla oluyor.
Bunu simdi gördüm. Hormonal baska bir probleminiz olabilir. Birde muhakkak sekerinize baktirin. Gece uykunuzdan uyandiran idrar sıkışıklığı, sinirlilik şekerden dolayi olabilir. 14 haftalik gebelik her türlü teshis edilirdi. Test, bulanti kusma, regl olmama gibiBen 3 aydır şüpheleniyorum ilk ayda testlerde negatif çıktı ilk adetlerimi de oluyorum her ay ama yemeklerden sonra ki şişkinlik, önceden arada bir inen karnım artık hafif çıktı inmiyor, sinirlikik ruh hali değişimi var, aniden wcye koşa koşa gidiyorum gece uykumdan bile uyandığım oldu, usg abdomen ile karnıma bakıldı ama farklı bir şikayetten bir şey gözükmedi ama hala aklım almıyor bu kadar belirtiyi, geçtiğimiz 2 ayda daha fazla belirti yaşadım.
Karından bakıldı belirtiler bu yönde düşündürüyor malesefAdet oluyorsun uc aydir . testler negatif ustelik usg ile bakildi ve siskinligi hamilelikten sanıyorsunuz oyle mi ? bende normal hamilesin karin buyuklugu soruyorsun sandım bu kisiden kisiye degisyor kiminin karni erken kiminin gec cikiyor diyecektim ki diger yorumunda hamile olmadigini anladım. Niye kendine boyle eziyet ediyorsun
14.haftada oyle aman aman bi gebelik karni yok ki vucut yapisi cilt yapisina gore degisir hazimsizlik mide sindirim sorunlari sebebiyle sislik oluyo genelde.14 Haftalık hamilelikte hamile karnı nasıl olur? Hamile karnının normal karın şişkinliğinden farkı nedir?
Hamileliğinizde aniden büyük ve küçük abdestinizin geldiği oluyor muydu?
Benimde hazımsızlıktan dolayı ne yersem karnım şişiyor dikkat etsemde geçmiyor14.haftada oyle aman aman bi gebelik karni yok ki vucut yapisi cilt yapisina gore degisir hazimsizlik mide sindirim sorunlari sebebiyle sislik oluyo genelde.
38.haftadayim benim halen gecmediBenimde hazımsızlıktan dolayı ne yersem karnım şişiyor dikkat etsemde geçmiyor
yahu her hamilige benzer sey hamileliktenmi saniyorsun sen kac kere adet olmussun . Karnına bakilmis. Hamile olmadigina inanmak icin ne gerekiyor acabaKarından bakıldı belirtiler bu yönde düşündürüyor malesef
Ama karnıma hamilelik şikayetiyle bakılmadı.yahu her hamilige benzer sey hamileliktenmi saniyorsun sen kac kere adet olmussun . Karnına bakilmis. Hamile olmadigina inanmak icin ne gerekiyor acaba
ne icin bakilirsa bakilsin gorunurdu.Ama karnıma hamilelik şikayetiyle bakılmadı.
Karnına bakıldığında cinsiyetini bile görebileceğin kocaman bir bebek gözükürdü. Çok özür diliyorum ama kafanda sıkıntı var mı?????Ama karnıma hamilelik şikayetiyle bakılmadı.
Aylardır bütün belirtileri yaşamam psikolojik mi?Karnına bakıldığında cinsiyetini bile görebileceğin kocaman bir bebek gözükürdü. Çok özür diliyorum ama kafanda sıkıntı var mı?????
Peki aylardır yaşadığım belirtiler ne?Hanımefendi bunu ciddi söylüyorum durumunuzu iyi görmedim.14 haftalık gebelik sizce USG de saptanmayabilir mi?Olabilir mi böyle bişey.Siz bunu cidden inanarak mi soyluyorsunuz.14 haftalık bir bebeğin cinsiyetini bile görebilirsiniz usg de.Kendinize dikkat edin.İyi görmedim ben bu durumu
Doktora gitmelisin benceAylardır bütün belirtileri yaşamam psikolojik mi?