14.haftada mide bulantısı

papatsam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
14
1
27
Merhaba ben 14 haftalık gebeyim. Bulantım bir gün azaldı gibi oluyor sonra ki gün kusmaktan beter oluyorum. Yatmadan 2 tane prilam içiyordum. Cumartesi günü ilacım bitti pazar günü bulantım olmadı sadece mide yanması oldu. Bulantım hafifledi diye sevindim. Bugün 4 5 kez kustum. Her yediğimi çıkardım. Doktor kontrolüne 2 hafta daha var napıcam bilmiyorum günlerim kusmakla ağlamakla geçiyor

Merhaba ben 14 haftalık gebeyim. Bulantım bir gün azaldı gibi oluyor sonra ki gün kusmaktan beter oluyorum. Yatmadan 2 tane prilam içiyordum. Cumartesi günü ilacım bitti pazar günü bulantım olmadı sadece mide yanması oldu. Bulantım hafifledi diye sevindim. Bugün 4 5 kez kustum. Her yediğimi çıkardım. Doktor kontrolüne 2 hafta daha var napıcam bilmiyorum günlerim kusmakla ağlamakla geçiyor
Gidiyorsun ve sağlık ocağında yazdırıyorsun 😂 şakası bir yana, 18 haftalık hamileyim. 17.haftamda sadece 1-2 gün kullandım. Kullanmadığım günlerin bazılarında akşam kustum, bazıların da olips şeker sayesinde kusmadan atlattım. Bu haftadan önce ise kullanmadığımda sürekli kusuyordum ya da mide bulantısıyla yatıyordum. O yüzden vücudunu dinleyerek hareket et. Mesela açık havada olup yorulmayacağın günlerde 1 tane al akşamları ya da hiç alma, kendini dene. Herkesin bünyesi farklı. Annem bana hamileyken 7 ay kusmuş, kardeşlerimde ise öyle bir sorun yaşamamış. İçini rahat tut, önemli olan bebişlerin sağlığı 🌸

Herkesin ki şu haftada bitiyor diye seninde bitecek diye birşey yok benim annem bana hamileyken 9 ay kusmuş sanırım bende ona çektim ki aynı durumdayım 😇 yaklaşık aynı haftalardayız bendede durum senden farklı değil bu ilaç zaten hamileler için korkma zararlı olsa vermezler hiç yemek yiyememekten iyidir beslenmen gerekiyor bence yazdır ve kullanmaya devam et

Aynı durum bende de var çok rahat geçti hamileliğim ama 14.hafta kudurdu nedense genelde bu hafta saçları çıkıyormuş ondan da oluyormuş bende yemeden içmeden kesildim resmen ama ilaç almıyorum doktoruma sordum dün akşam bugün yazar alırım evde bulunsun

İlacı yazdırıp aldırdım daha iyiyim ama ağzımın hiç tadı tuzu yok. Hiçbir şey yemek istemiyor canım. Yumurta peynir salatalık herşey kokuyor. Midem sanki küçücük gibi 3 lokmayla doyuyorum.

X