14. haftada kanama

banamasalanlatma

Üçü bir arada AŞK..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
1.576
1.715
39
Hamis arkadaşlarım anneler.. Bu sabah kahverengi akıntıyla uyandım ve hamile kaldigimdan bu yana bel ağrısı cekiyorum
Doktor progestan verdi bebeğin sonu asgidaymis dinlenme verdi agir kaldirmiycam
Eve geldikten sonra adet kanaması seklinde geldi diğer doktorumu aradım cuma ona gidecegim
Başına boyle şeyler gelmiş arkadaşlarım tavsiyelerini neler
Allah bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

Gecmis olsun arksdasim Nedir bu kanama ya yattigim yerde istirat ediyom bendede oluyo allh sag salim bebegimizi kucagimiza almalar nasip etsin ayagini yuksekte tut.bu arada 14 haftada cinsiyet belli oluyo mu

Gecmis olsun arksdasim Nedir bu kanama ya yattigim yerde istirat ediyom bendede oluyo allh sag salim bebegimizi kucagimiza almalar nasip etsin ayagini yuksekte tut.bu arada 14 haftada cinsiyet belli oluyo mu
Aminnn canım inşallah.. Öyle yatiyoz iste benim bide uç yasında kızım var kızımda hic boyle şeyler yaşamamıştım her gebelik farklı oluyor demekki yarin yada cuma günü gidicem tekrar belli olur belki cinsiyet
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize sen kaç haftadasin arkadasim

Amin allh hayirli evlatlar etsin normalde 15 gune bir dr gitmem gerekiyo bende de iki gundur kanama var diye bugun dr gittim 11 haftalik oldugunu soyledi cinsiyet icin dr iki hafta sonra net olmasada biseler soylerim dedi onun icin sordum 14 haftada belli oluyo mu diye hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlar da..

Gecmis olsun bende 12+6da su gibi bi anda gelen kanama yasadim agrisiz sizisiz igne vuruldum ve progestan verildi kucuk bi kanama alani izlenmisti 2-3 gun yatip dinlendim alan kayboldu doktorum yatmasaydin bebek durmazdi dedi iyi dinlenin mutlaka sadece tuvalet ve yatak baska is yapmayin bu arada cinsiyeti belli olmustur ben kanamayla ogrendim hatta 11. Haftada doktorum ufak bi tahminde bile blundu ama her doktor soylemiyo iste sagsalim bebislerimizi kucagimiza alalim insallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…