14. Haftada hap ile düşük yaptım 2 ay geçti hala adet olamadım

minikbiri-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2024
11
3
29
Merhabalar arkadaşlar bebeğimde genetik rahatsızlık olduğu için maalesef 14. Haftada hap ile düşük yaptım 2 ay geçti hala adet olamadım. Bu haftalarda düşük yapan var mı acaba adetiniz ne zaman düzene girdi.

Merhabalar arkadaşlar bebeğimde genetik rahatsızlık olduğu için maalesef 14. Haftada hap ile düşük yaptım 2 ay geçti hala adet olamadım. Bu haftalarda düşük yapan var mı acaba adetiniz ne zaman düzene girdi.
Düşük hapı varmı sizde şuan bnde 5 haftalık hamielyim ortada bıraktı bni napicam bilmiyorum sizde varmı hap

Bende aynı durumdayım maalesef 44.günüm bugün hâlâ regl olmadım hiçbir belirti de yok

Bende aynı durumdayım maalesef 44.günüm bugün hâlâ regl olmadım hiçbir belirti de yok
Doktora gittim adet olabilmem için hap verdi bitireli 1 haftayı geçti hafif bir kanama gördüm ama devamı yok. Aşırı derecede kasık ağrısı da çektim ama gelmiyor resmen 😞

X