• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 haftada cinsiyet öğrenenler lütfen buraya yada cinsiyet öğrenenler..buraya lütfen

elzemkara

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
22
0
6
34
Artvin
şuanda 15+2 yim doktor geçne hafta yani 14+5ken erkeğe benzio dedi hatta gösterdi bişeyler ama pipiye benzio dedi kesin bişey demedi çok meraklandım şimdi daha çok hemde :)
:nazar:

bana her seferinde erkeğe benziyor ama kesin değil bazen hortumla karıştırabiliyoruz dediler dün bir başka dr erkek dedi ve ultrason cıktısında bacak arası resmi verdi :)

banada dediki bak karının altında yağ bezesi gibi bişey var bide çıkıntısı var erkeğe benzio dedi ama kesin değil deyince ben daha çk merak etmeye başladım :(

Bende 16 haftalik hamileyim pzt gunu dr gitmistim 15+3 gundu o zaman kesin kiz dedi kiz bu kadar erken gosterirmiydi ya kendini ;-);-)

Arkadaşa 16 haftadan önce kendi doktoru söylememişti o da başka bi hast.gitti kesin söylememekle beraber benziyo demişlerdi

16. Haftaya giricem pazar günü ogrenemedik henüz pazartesi randevum var inşallah edepsizlik eder acar da gösterir annesine :)

Ben 11 in içindeim doktor sölerim dedi yarın gdicem sölicek ben bebeğim tam şekil duruo hala öle duruosa eger kesin görülür . Kordon kocaman bişi onuda nasıl erkeğe benzetiolar anlamıorum göz var nizam var ..sçma gelio bana bnce dkkatli bi doktor gercekten bilir.

Kızlar bende öğrendim cinsiyeti ama içimde sanki şüphe var. Devlette ki doktor kız gibi ama emin değilim dedi bende özele gittim ordaki de %90 kız ama emin değilim dedi bacağını açmadığı için popo kısmından baktı. Hani derler ya tatlı yersen erkek ekşi yersen kız diye ben hep tatlı yiyorum ekşi yediğimi hatırlamıyorum bebek hareketlerini karnımın üst kısmında hissediyorum kız da annenin popo kısmı büyür derler bende öyle birşey de olmadı her gören erkek diyo karıştı kafam iyice sizde bi yorum yapın acaba erkek olma ihtimali var mı dır. Kız da olur ayrım yapmıyorum cünkü ilk bebeğim ilk mutluluğum.

Back