14. Hafta kanama

dilberak

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
149
93
13
Kızlar merhaba dün kanamam oldu 14. Hafta doktora gittim her şey yolunda fitil ve iğne verdi ne olur ne olmaz fitil kullanıyordum zaten ama eve geldim devam ediyor bu durumu yaşayan oldu mı

Kızlar merhaba dün kanamam oldu 14. Hafta doktora gittim her şey yolunda fitil ve iğne verdi ne olur ne olmaz fitil kullanıyordum zaten ama eve geldim devam ediyor bu durumu yaşayan oldu mı
Dinlen sürekli tuvalet ihtiyacı haricinde kalkma inşallah Allah'ın izniyle hiç bişey olmayacak bebeğine stres yapma ablamda böyle olmustu su gibi kanaması acile gitti iğne falan yapıldı ama kese gozuktu bebeği görmediler ertesi günü kendi doktoru bebeği gördü ve şimdi oğlu 1.5 yaşında Allah'ın izniyle bişey olmuyacak bol bol dinlenin

Canim cok gecmis olsun. Usgde kanama alani ve kasılma görünüyor muydu ?
Agrin var mi ? Yogun mu kanaman.
Dikkat et hic kalkma yat. En ufak artis olursa hemen hastaneye git. Eger özel hastaneye gittiysen imkanin varsa devlete git kanaman artarsa. Fitil gunde 2 hatta 3 kullan. Allah yardımcın olsun dualarim seninle bebegine de sana da birsey olmasin inşallah

Çok teşekkürler çok şükür kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı dün bir ped dolduracak gibi bugünde çamaşır kirletecek kadar geldi

Çok teşekkür ederim bol bol dinleniyorum

Çok teşekkürler çok şükür kanama alanı görülmedi her şey yolundaydı dün bir ped dolduracak gibi bugünde çamaşır kirletecek kadar geldi
Iyi canim asiri degilmis buna şükür. Dikkat et kalkma yerinden sen. Bacaklarının altina da minder koy biraz yuksek kalsin. Wc dışında kalkma. Yine artış olursa git. Hatta kanamanin rengi taze kan gibi devam ederse de git. Tedbir olsun.

Düşük yaptım bende korkmayın benim kanamam durmadı 1 haftadır her gün daha çok artıyor korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmayacak çok şükür azalmış dualarım hep seninle Ayetel Kürsi ve Meryem süresini aç dinle çok etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…