14 gündür regl oluyorum normal mi:(

Fat789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
1
0
1
30
Arkadaslar ben 3 aydır regl olmuyordum zaten düzensiz her zaman. Sogan suyu filan içtim iki gün ve sonra oldum. Regl olunca yazz 24 4 ilacı içtim düzenli regl olayım diye daha sonra hapı 8 gün içip bıraktım. Ve tekrar regl oldum. Şuan iki haftadır regl oluyorum normal mi doktora da gitmedim :( ilacı bıraktım diye mi oldu korkuyorum da :(

Arkadaslar ben 3 aydır regl olmuyordum zaten düzensiz her zaman. Sogan suyu filan içtim iki gün ve sonra oldum. Regl olunca yazz 24 4 ilacı içtim düzenli regl olayım diye daha sonra hapı 8 gün içip bıraktım. Ve tekrar regl oldum. Şuan iki haftadır regl oluyorum normal mi doktora da gitmedim :KK43: ilacı bıraktım diye mi oldu korkuyorum da :KK43:
Yani normalde normal değil ama baya soktuğu kullanmışsın etken bu

V
Arkadaslar ben 3 aydır regl olmuyordum zaten düzensiz her zaman. Sogan suyu filan içtim iki gün ve sonra oldum. Regl olunca yazz 24 4 ilacı içtim düzenli regl olayım diye daha sonra hapı 8 gün içip bıraktım. Ve tekrar regl oldum. Şuan iki haftadır regl oluyorum normal mi doktora da gitmedim :( ilacı bıraktım diye mi oldu korkuyorum da :(
3 aydir olamamanda normal degil 14 gundur olmanda normal degil. Adet donemi 21-35 gun arasinda olmali normali budur ve benim bildigim 7 gun üzeri kanamalarda normal degil bir doktordan dinlemiştim bir ay icin 7 gun üzeri kanama gormezden gelinebilir ama devam ediyorsa mutlaka doktora gidilmeli vucut normal degilim bir sorun var diye sinyal veriyor vucudunuza kulak verin demişti 14 gun cok fazla bide evlimisin bekar misin cocugun var mi bunlarda onemli belki kist vardir belki baska bir sorun vardir mutlaka doktora danis

Arkadaslar ben 3 aydır regl olmuyordum zaten düzensiz her zaman. Sogan suyu filan içtim iki gün ve sonra oldum. Regl olunca yazz 24 4 ilacı içtim düzenli regl olayım diye daha sonra hapı 8 gün içip bıraktım. Ve tekrar regl oldum. Şuan iki haftadır regl oluyorum normal mi doktora da gitmedim :KK43: ilacı bıraktım diye mi oldu korkuyorum da :KK43:
evet ilacdan ilaci ya kulanmaydin ,yarida kesmeseydin

Back