- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
- Konu Sahibi efsanehayat
Merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim, geçen ay gittiğimde başka bir dr. bana rahim duvarın ince demişti vagifem vajinal tablet kullanıyordum kalınlaştırmak için. ilaç işe yarıyor mu diye bi kontrole gideyim dedim. Yeni gittiğim doktor kontrol etti rahim duvarın kalınlığın gayet iyi ama yumurtan yok. Asıl önemli olan rahim duvarı kalınlığı değil yumurtanın olması dedi. Bugün 14. günüm ve yumurtam yok sizce yumurta oluşur mu yoksa bu ay yumurta olmadan mı adet olacağım bilemedim 1 haftadır da akıntım var ve kasığım ağrıyor![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bugün doktora gittim, geçen ay gittiğimde başka bir dr. bana rahim duvarın ince demişti vagifem vajinal tablet kullanıyordum kalınlaştırmak için. ilaç işe yarıyor mu diye bi kontrole gideyim dedim. Yeni gittiğim doktor kontrol etti rahim duvarın kalınlığın gayet iyi ama yumurtan yok. Asıl önemli olan rahim duvarı kalınlığı değil yumurtanın olması dedi. Bugün 14. günüm ve yumurtam yok sizce yumurta oluşur mu yoksa bu ay yumurta olmadan mı adet olacağım bilemedim 1 haftadır da akıntım var ve kasığım ağrıyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)