Arkadaşlar Merhaba.
Forumda kahverengi akıntıyla ilgili açılan konuları okudum ama tam olarak kendi durumumda bir rahatsızlık göremedim. Konuda da özetlediğim gibi kahverengi akıntılarım var. Adetten sonra tam 14. günde başlıyor ve regl olana kadar sürüyor. Sonra iş regle dönüyor. 3 farklı doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söylediler bir sürü test de yapıldı ve hepsi şükür sorunsuz çıktı. Ama beni rahatsız ediyor hem temizlik anlamında hem de sebepsiz olması. Hamilelikle ilgili ilerde sıkıntı yaşatır diye endişe de ediyorum açıkçası. Var mı benim gibi 14. gün başlayıp adete kadar süren kahverengi akıntılı arkadaşlar? :)
Arkadaşlar Merhaba.
Forumda kahverengi akıntıyla ilgili açılan konuları okudum ama tam olarak kendi durumumda bir rahatsızlık göremedim. Konuda da özetlediğim gibi kahverengi akıntılarım var. Adetten sonra tam 14. günde başlıyor ve regl olana kadar sürüyor. Sonra iş regle dönüyor. 3 farklı doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını söylediler bir sürü test de yapıldı ve hepsi şükür sorunsuz çıktı. Ama beni rahatsız ediyor hem temizlik anlamında hem de sebepsiz olması. Hamilelikle ilgili ilerde sıkıntı yaşatır diye endişe de ediyorum açıkçası. Var mı benim gibi 14. gün başlayıp adete kadar süren kahverengi akıntılı arkadaşlar? :)
Valla bitek benim öyle diye çok üzlüyorum canım valla benımde öyle kahverengi akıntıyla birlikte 15 gün adet oluyorum öyle geliyo ki bazen sanki cocuk düşürüyor gibi çamur akıntı oluyor kanla birlikte kasıklarıma ağrı yapıyor oda bende dpktara gittim bi kaç kere sorun çıkmadı ama gerçekten bıktım ya sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor bikini giymek imkansız hale geliyor ibadetlerini yapamıyorsun.. bence biraz kanla ilgili vucut toparlyamıyor yada her ay kist atıyoruz rahimden..
Benim de tahliller temiz çıktı doktorum en son 3 ay adet düzenleyici verdi. Bırakınca düzelmezse parça alır tahlile yollarız dedi ve tabii ki düzelmedi
Peki kaç yaşındasınız siz, ne zamandır var bi de çocuğunuz var mı? Çocuk için bana engel teşkil eder diye korkuyorum açıkçası.
Benim de aynısı oluyor.. Bazıları yumurtlama belirtisi falan diyordu ama bende polip var onlara bağlıyorum..
Testlerde falan çıkmaz histereskopiyle anlaşıldı bendeki durum..
Ama tabii kist olması da muhtemel fakat ultrasonda görünürdü kist olsaydı..
dr hanim bana bunun icin sevinmem gerektiini yumurtlamanin oldugunu dollenmedigi icin yumurta icine knama yaptigino.asil karin icine kanama yapsaydi ameliyt gerektiren tehlikeli durum oldugnu soyledi.adetim olup btnce tekrar bakcagini gecmezse dogum kontrl hapyla tedavi olcagmi soyledi.
yalnız bende olduğunu sanıyordum. doktora gitsem mi yeniden diye düşünüyorum. ben yasmin kullanıyorum 1.5 yıldır son altı yedi aydır böyle bir problemim var doktora gittim ama birşey çıkmadı. Sıkıntılı bir durum insan ibadetinden de tad alamıyor. Bebeğim olmazsa die korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?