14 gun adet gecikmesi testler negatif sonradan pozitife donen varmi?

Zeynep9106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
46
6
1
33
Normalde çok düzenli adet oluyorum 25 gün önce korumasız cinsel birliktelik yaşadım adetim şuan 14 gün gecikmede adetten 4 gün önce lekelenmeler geldi Beyaz süt kıvamında Bi akıntı geldi sonrasında gittim test aldım negatif kan testi verdim negatif geç göğüslerimde damarlarım çok belirginlesti ilk başlarda kasik ağrısı alt batın ağrısı oluyordu adet olacakmisim gibi geç dollenme olabilirmi bu durumu daha önce yaşayan birileri varsa beni aydinlatabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim

14 gün gecikmede kanda çıkardı hamile değilsiniz 25 gün önce ilişki olmuş hamile kalsaydınız kanda beta gösterirdi en kötü adet gecikmesi ve bu belirtiler bi sıkıntı olabilir doktora görünün

Geç dollenme olunca geç belli oluyormuş diye de okudum tanık olduklarımız vardı 21.gununde bir daha test ver denildi ilk defa böylesi Bi adet sorunu yaşıyorum

Kist falan gibi bir şikayetiniz var mıymış peki doktor buna da değindi mi yoksa sadece gebelik ihtimali üstüne kan ver mi dediler kadın doğuma mı gittiniz yoksa acile aile hekimine mi

Suan covidim karantinadayim doktora da gidemiyorumbitmesini bekliyorum gitmek için ilk defa 15 gün oldu adet olmuyorum hep duzenliydi hiç gecikme yaşamadım bazı belirtiler veriyorum gebeliğe dair fakat evden Bi çıksam direk kadın doğuma gideceğim
Kist falan gibi bir şikayetiniz var mıymış peki doktor buna da değindi mi yoksa sadece gebelik ihtimali üstüne kan ver mi dediler kadın doğuma mı gittiniz yoksa acile aile hekimine mi
Son durumunuz ne oldu acaba

20 haziranda gitmiştim doktora genel rutin muayene için benden progesteron için kan aldı değerlerim 13.7 0 193 çıktı doktor değerlerin normal Bi sıkıntı yok demişti çok suratsizdi soru sormaya korktum progesteron degerlerinden anliyormusunuz kızlar

Cok geçmiş olsun idrar testi yaptınız mı yakın zamanda ben progesteron sonucundan anlamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…