Doktorların genel tavrı bu demek ki.Bana da aynı şeyi söylemişlerdi.
Benim de 3 tanecik dondurulmuşum kaldı, bu ay deniycez. Bi yandan umutlanıyorum, bazen de olmayacak korkusundan erteleyesim geliyor. Öyle yoruldum ki...
poliyannacılık oynayalım mı ? :)
senin hiç değilse dondurulmuşun varmış :)
benim bırak dondormayı transfer edecek bile kalmıyor
5 kere denedik tüp bebeği
ilkinde yumurtalar büyümedi tedavi iptal
2. de 4 yumurtanın 3ü boş sadece 1i sağlam oda döllenmedi
3.de 3 yumurta vardı erken çatladı yine iptal
4. herşey çok güzel 6 yumurta 5i döllendi 2 embriyo transfer edildi ama negatif (kalan 3 embriyoyu donduralım dedik çözülürken ölürler dendi )
5. tedavide kistim olmasına rağmen tedaviya başlandı 2 yumurta biri sağlam çıktı döllendi fakat 6 hücrede gelişimi durmuş
şimdi 1 ay önce genetik için kan verdik onun sonucunu bekliyoruz ne çıkar Allah bilir
ama bana sorsan bende eşime çok yoruldum yıprandım artık tedavi istemiyorum diyorum
4. herşey çok güzel 6 yumurta 5i döllendi 2 embriyo transfer edildi ama negatif (kalan 3 embriyoyu donduralım dedik çözülürken ölürler dendi )
5. tedavide kistim olmasına rağmen tedaviya başlandı 2 yumurta biri sağlam çıktı döllendi fakat 6 hücrede gelişimi durmuş
şimdi 1 ay önce genetik için kan verdik onun sonucunu bekliyoruz ne çıkar Allah bilir
ama bana sorsan bende eşime çok yoruldum yıprandım artık tedavi istemiyorum diyorum
Merhaba kızlar...
Aralık ayında 3. tüp bebek tedavisine başladım dondurulmuşlarla. 3 ocakta 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. bugün 14. günümdü bhcg için gittim ve sonuç 0,1doktorum ilçlara devam edip testi 4 gün sonra tekrarlamamı söyledi sonradan yükselebilirmiş... hiç böyle bi durumla karşılaşan ya da çevresinden duyan var mı yani mümkün müdür? açıkçası bana pek olur gibi gelmedi ve ilaçları bıraktım ama iyi mi yaptım bilemiyorum...
bişey daha sorucam ben 3 tüp bebek denememi de özel de yaptırdım (medical park) tekrar tedavi yaptıracağım zaman devlette yaptırsam ilk defa yaptırıyorum gibi mi olacak yani tek embriyo transferiyle mi başlanacak yoksa önceki tedaviler de dikkate alınacak mı bilgisi olan var mı? devlet özelde yapılan tedavileri dikkate alıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?