Çocuk Hastalıkları 14 aylık yiğenime epliepsi teşhisi konuldu ve yoğun bakımda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sinemasel

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
1
0
6
Kastamonu
Merhaba Arkadaşlar. 14 aylık biricik yiğenim bal kızımız Asel Cerenimiz epilepsi teşihisi konuldu. Anne sütü emerken birden baslayan nöbetleri sonucu şu anda Samsun 19 Mayıs Araştırma Hastanesi yoğun bakımda yatmakta. 1 haftadır yatıyor ve uyutuluyor. Nöbetleri durmasına rağmen çekilen eeg sonucu beyinde atakların devam ettiği belirtiliyor. Forumda epilepsi hakkında çok konu açılmış ama yoğun bakımda yatanı okumadım hiç o yüzden yeni konu açtım. Bu durumu aranızda yaşayanınız varmı acaba?Günlerce uyutulması içimize sinmiyor ve Rabbim in izniyle hayırlı haberler bekliyoruz. Doktorlardande pek bilgi alamıyorum Ablam sadece günde 5 dk lık yanına girebiliyor ve vücudunun şişitiğini söylüyolar. Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan varmı acaba?

hiçbir bilgim yok..geçmiş olsun..simdi nasıl yeğeniniz..iyi olmuştur inşallah.

benim oğlum bi kere bayıldı gün boyu sersem gibiydi tepkisizdi epilepsi teşhisi koydular ilaç verdiler nöbet kartı verdiler
ertesi gün başka doktorlara götürdük enfeksiyonunun oldğ.yorgunluktan halsizlikten bayıldığını sölediler bi daha da hiç bayılmadı zaten doktorlar da yanlış teşhis koyabiliyor.emin olmak lazım.
yavrularımızı Allah korusun içim gidiyor bebeklerin hasta olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…