Bebek Beslenmesi 14 aylık oğlumu memeden nasıl kesiyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Simge1234

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
2
0
28
Merhaba arkadaşlar benim geçirmem gereken bir ameliyat var hatta 2 amiliyat ilaç kullanmam gerekmiş emzirirken kullanılmıyormuş doktor sütten kes dedi oğlumda sürekli memede öyle uyur öyle uyanır geceleri zaten huzursuz su bile daha yeni içmeye başladı yemek çok nadir yer oğlumu memeden ayırmak istemiyorum aslında sizce amiliyata girip bebeğimi sütten kesmeli miyim ve memeden kesme süreci nasıl olmalıdır lütfen fikrinizi yazın anneler

Gecmis olsun belliki hemen olman gereken bir ameliyat
Once gunduz memesini azaltin meme yerine su ve sutu koyun
Uykusu gelince bebek arabasiyla gezerseniz emmeden uyumus olur
Gunduzu kesince gece meme istemeden verme
Gunduzu kesince geceye gecin birkac gun zorlar tabi ama biberon emerse kolay alisir ben emzikle biraktirmistim
Emzige aliskin olmadigi icin sadece oyalamisti alisip emmedi

Teşekkür ederim çok sağolun ama ne yazık ki biberon yada emzik istemiyor bebek arabasıyla gezdirmeyi arkadaşımda önermişti denedim ama uyumuyor kendini atmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…