• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 14 aylık oğlum emerken göğsümü ısırıyor...

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

busra_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
56
0
46
Ankara
oğlum 14 aylık memeye o kadar düşkün ki akşama kadar emzirsem hayır demez ama sürekli ıstırıyo artık dayanamıyorum kanıyo yarılıyo bıraktırmak istedim ama mümkün olmadı geceleri 8-10 defa meme emmeye uyanıyo ve başka hiçbirşey kabul etmiyo biberon emzik uyandırmaya çalışıyorum gözleri kapalı ağlamaktan kendinden geçiyo zaten tek göğsümü emiyo diğerini çok az emdi artık ne yapmalıyım çok sinirli çok fazla hareketli günde bir kere uyutuyorum onun dışında akşama kadar koltukların tepesinde konsol çıkmaya çalışırken yakalıyorum hiç oturmuyo mesela ayakta yemek yediriyorum sürekli koşuyo hiç bir oyuncağıyla oynamıyo sadece benle yada babası dedesi vs yani birebir ilgilenmeliyiz duvardan duvara salıncakta uyuyo gündüzleri ve bir saat uyuyosa sürekli sallıyorum yoksa uyanıyo bir daha uyumuyo akşam olupta uyku saati gelinceye kadar deliriyo gece yanımda yatıyo beşiğide var kendi odası da bugüne kadar bir gece yatırmadım bu ara birşeyler fırlatmaya başladı mesela oyuncak arabasını kafama attı çatal fırlatıyo falan..artık bana fazla geliyo yıprandım sanırım sizce ne yapmalıyım normalmiş gibi geçmesini mi bekleyim yoksa pedagog'a falan mı götürmeliyim ya tuvalete bile geliyo yanımda düşünün o kadar

oğlum 14 aylık memeye o kadar düşkün ki akşama kadar emzirsem hayır demez ama sürekli ıstırıyo artık dayanamıyorum kanıyo yarılıyo bıraktırmak istedim ama mümkün olmadı geceleri 8-10 defa meme emmeye uyanıyo ve başka hiçbirşey kabul etmiyo biberon emzik uyandırmaya çalışıyorum gözleri kapalı ağlamaktan kendinden geçiyo zaten tek göğsümü emiyo diğerini çok az emdi artık ne yapmalıyım çok sinirli çok fazla hareketli günde bir kere uyutuyorum onun dışında akşama kadar koltukların tepesinde konsol çıkmaya çalışırken yakalıyorum hiç oturmuyo mesela ayakta yemek yediriyorum sürekli koşuyo hiç bir oyuncağıyla oynamıyo sadece benle yada babası dedesi vs yani birebir ilgilenmeliyiz duvardan duvara salıncakta uyuyo gündüzleri ve bir saat uyuyosa sürekli sallıyorum yoksa uyanıyo bir daha uyumuyo akşam olupta uyku saati gelinceye kadar deliriyo gece yanımda yatıyo beşiğide var kendi odası da bugüne kadar bir gece yatırmadım bu ara birşeyler fırlatmaya başladı mesela oyuncak arabasını kafama attı çatal fırlatıyo falan..artık bana fazla geliyo yıprandım sanırım sizce ne yapmalıyım normalmiş gibi geçmesini mi bekleyim yoksa pedagog'a falan mı götürmeliyim ya tuvalete bile geliyo yanımda düşünün o kadar

benim kızımda 16 aylık ve oda hala emiyo çok şükür ısırması yok ama bu meme olayına bende nasıl bi çözüm bulucam bilemiyorum bazen güzel yemek yiyo bazen ise ağzına lokma sokamıyorum ve buda beni çok kızdırıyo...allah yardımcımız olsun...:27:

birara emerken benımkıde ısırıyordu tepk ıvermezsen dxevam edıyor ama bazende oyun sanıp devam edıyordu ben ısırdıgı an gögsümü kapatıyordum ısırırsan vermem dıyordum ozamn ısırmayı bırakmıstı arada yıne kacamak ısırdıgında tepkı verıyordum bıraktı sonra bırseyler fırlatması falan etrafta yası doalyısıyla hırcınlık oluyor cocuklarda dıkkatını baska bırseye cekmeye calısın anlıyosa sakın bır dılle sıze zarar gelebılecegını falan anlatın onunla oynamayacagınızı söyleyın devam ederse belkı ıse yarra

Back