14 aylık oğlum bozuk para yuttu

henna83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
84
0
40
Merhabalar , Dün akşam oğlum ağlamaya başladı kucağıma aldım ağzından salyalar geliyordu ve öksürüyordu baya bir süre ağladı sonra ağzındaki salya ve öksürüğü geçti ama ağzına birşey atmış olma ihtimali aklıma geldi daha bir kaç kez bu konuyla ilgili makale okumuştum.İçime bir kurt düştü ve acile götürdük tabi kimse bana inanmıyor yaa oğlun ufacık bir tozu bile bize getiriyor ağzına atmıyor ne atabilirki ağzına diyorlar.Doktor röntgen çekti ve 5 veya 10 kuruş gibi birşey yutmuş korkmayın panik yapmayın 5 gün içinde dışkısından çıkmazsa getirin tekrar dedi.Ama büyük ihtimalle midesine inen birşey muhakkak dışkı yoluyla çıkar dedi.Kafayı yiyeceğim bu durumu yaşayan varmı aranızda lütfen yardım edin

Merhabalar;

öncelikle geçmiş olsun.benim yeğenim de bozuk para yutmuştu.4-5 gün beklediler ve dışkı yoluyla çıkmayınca doktorları onları çocuk gastroentroloğuna götürdüler.ve 15 dakikalık bir operasyonla endoskopi yöntemi le kolayca parayı çıkardılar..
Benim size tavsiyem sakın her hekime inanıp ameliyat ettiemeyin. çocuğunuza boşuboşuna ufak yaşta sıkıntıya sokmayın..
endoskopi konusuna gelince de hiç korkmayın. kızım benim 11 aylık ve 1 ay önce midesinde ki reflüden dolayı en son doktorumuz endoskopi yaptı ve çok şükür ne olduğunu öğrendik..
hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama izmir de ya da izmir e yakın oturuyorsanız size özelden doktorumuzun bilgilerini gönderebilirim..
Tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim sizlere de geçmiş olsun.ne yapacağımı bilemiyorum bir kaç araştırma yaptım sizinde yazdığınız gibi 15 dk lık bir operasyon ile çıkarıbileceklerini yazıyordu.Çocuğu uyutuyorlar değil mi çocuk birşey hissetmiyor yani.Çok endişeliyim.

İstanbulda oturuyorum dün gece devlet hastahanesine götürdük yine bir devlete mi götürsem yoksa özele mi onu da karar vermem lazım.

evet uyutuyorlar ama anestezi ile değil sadece sedasyon dedikleri bir ilaçla çocuğun 15-20 dk kadar içinin geçmesi uyuması gibi düşün. benim kızıma yapılan endoskopi 15 dk. sürdü ve ve hemen uyandı sonrasında 2 saat kadar serviste müşahade de tuttular. sonrasında aynı gün taburcu olduk çok şükür. ama size tavsiyem tekrar paranın nerede olduğundan emin olun yani endoskopi öncesi röntgen ya da ultrason çektirin. eğer mide de ise rahatlıkla alırlar. eğer bağırsaklara inmişse biraz daha beklerler..

geçenlerde benin kızım da 25 kuruş ve yuvarlak piller olur ya onlardan yutmuş yanlışlıkla.hatta söyledi anne para yuttum çıkar diye.ertesi gün tuvaletini yaptığında çıkmıştı korkmayın paniklemeyin takip edin.ufak paraysa sorun değilde umarım 50 kuruş ya 1 lira değildir onlar doğal yollarla biraz zor çıkar.

ben özele götürmüştüm ama özele gitmemde ki amaç doktordan kaynaklanıyordu. sadece doktorumuza çok güvendiğimiz için. devlet hastanesin de olsaydı oraya götürürdük yani. siz bence çocuk gastrosu diye netten aratın istanbulda olanlar için en iyileri oradan görür ona göre götürürsünüz..

Umarım benim oğlumda hemencik çıkarırda başka bir şeye gerek kalmaz.Doktor 5 kuruş veya 10 kuruş olabilir daha büyük bir para değil dedi.

dün röntgeninde midede görünüyor bağırsaklara iner yavaş yavaş dedi.Bir yanım eksik elim ayağım tutmuyor panik yapmıyormuş gibi görünüyorum ama içim içimi yedi bitirdi.Bayramda burda yokuz giresunda olacağım Allahtan üniv.hastanesi oraya çok yakın olmadı oraya götüreceğim ki umarım gerek kalmadan çıkar.Dua edin oğluma

çok üzüldüm Rabbim yardım etsin tez zamanda canı yanmadan kolaylıkla kurtulur yavrunuz inşallah.(AMİN)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…