çok geçmiş olsun bence bu kadar üzülmenize gerek yok bende herkes gibi ilkokul yıllarımda bir bit macerası geçirmiştim eczaneden aldığınız ilacı kızınız için kullanacağınızı söylediniz mi?Belki kafa derisi erişkinleden hassas olduğu için daha düşük doz kullanmanız gerekebilir bunun dışında bütün kafasını bit sarmamıştır diye düşünüyorum olanları temizlersiniz geçenlerde tv de görmüştüm sprey gibi bir ürün var sıkılıyor bekleniyor ardından taranıyor ve ölü bitler saçtan ayrılıyor bu kadar basit daha sonrası için de koruyucu ürünler varsa belki onlardan kullanırsınız
banada 21 yasimda amcamin kizini severken bulasti,
Kiz meger uzun zamandir bitli dolasirkenn hiic anasi uyarmiyo uzak durun diye, bu konuda hala cok kizginim yengeme.
Herneyse, valla halam saolsun bitler cogalmadan (yumurtlamadan kurtuldum)
Halam surekli cooook ince telli tarakla sacimi tarayip durdu,
ilk etapda zaten bitler dusuyo zaten, sonrasinda halam sinekilaci s.kti sacima.
Dokume felan oldumu hatirlamiyorum ama, 1 hafta icinde tamamen kurtulmustum ben.
Bebegine fazla yaklasmamaya calis yoksa benim durumuma dusersin,
valla insan utaniyo ama elinde olan bisey degil.
aynen öyle ya kimseyede söyleyemedim :))ne zaman farkettiniz bit bulaştığını nasıl farkettiniz kaşınıyor muydu? ben de bebeğimde gördüğümden beri kaşınıyorum acaba psikolojik mi
Arkadaşlar merhaba
çok üzgünümBütün gece gözüme uyku girmedi... Hep kızım aklımdaydı. Uykuya daldığımda ise rüyamdaydı bebeğim...
Kızım 14 aylık dün saçında bit görünce şoka girdim nasıl olur nasıl olur derken aklıma komşunun 1. Sınıfa başlayan kızı bebeğime beresini takmıştı. Ben görünce hemen çıkardım anlık bişeydi ama bitler temiz saçı severlermiş ya bebeğimin saçına zıplayıvermişler:18: Hemen eczaneden ilaç aldım sürdüm dün. Bugün tekrarlayacağım inş geçer.
Başına böyle bişey gelen var mı acaba? Ne kullandınız ? Hemen geçer mi?
Kimselere de söyleyemiyorum yok nerden bulaştı bi damlacık çocukta bit ne arasın ,bakamadın mı vs diyecekler off
Arkadaşlar merhaba
çok üzgünümBütün gece gözüme uyku girmedi... Hep kızım aklımdaydı. Uykuya daldığımda ise rüyamdaydı bebeğim...
Kızım 14 aylık dün saçında bit görünce şoka girdim nasıl olur nasıl olur derken aklıma komşunun 1. Sınıfa başlayan kızı bebeğime beresini takmıştı. Ben görünce hemen çıkardım anlık bişeydi ama bitler temiz saçı severlermiş ya bebeğimin saçına zıplayıvermişler:18: Hemen eczaneden ilaç aldım sürdüm dün. Bugün tekrarlayacağım inş geçer.
Başına böyle bişey gelen var mı acaba? Ne kullandınız ? Hemen geçer mi?
Kimselere de söyleyemiyorum yok nerden bulaştı bi damlacık çocukta bit ne arasın ,bakamadın mı vs diyecekler off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?