Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Arkadaslar ha bugun ha ya yarin duzelir sabret diye diye 14 ay gecti ve kizim dogdugu andan beri cok huzursuz bir bebek surekli aglar miz miz disari cikariz bebek arabasibda oturmak istemez oyle bir aglarki sanki bogazliyorlar gibi illa benim kucagimda gezmek ister babasina bile gitmez uykumuz basli baslina problem geceleri cok sık uyanir bazen sabaha kadar uyumaz inanin uykuyu gectim ama bu huzursuzlugu bizi mahvediyor birde disleri cok yavas cikiyor suan sadece 5 disi var cevremdekiler dislerinden dolayidir gecer diyor benzer durumlari yasayan bana bir tavsiyesi olan varmi
Kilo alımı, kaka kıvamı, gaz durumu nasıl?
Kilo alımı, kaka kıvamı, gaz durumu nasıl?
Hersey cok normal hatta masallah baya iyi gelisimimiz kakasida oyle gaza gelince kolikti 8.ayda bitti koligi gaz problemimizde yok yani metabolik bir sıkinti gormedi doktor
Harfi harfine bebeğimiz aynı suan benimki de 14 aylık Allah aşkına söyleyin ne zaman sakinleşiyorlar bunun bir sonu var mı merak ediyorum sizin bebeğiniz büyümüştür şimdi baya
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Hic bitmicek bnim kizim 4 yasinda dogdugundan beri aglio bise istio agli oturuo aglio istedigi olmasin aglio oturuo kalkio oynuo bi arkadasi bise desin aglio her turlu fittircam artik