Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
kizlar okadar üzgünümki üzüntüden agliyorum.3 haftaya kadar bebisim uyku düzeni yeme düzeni gayet güzeldi.herseyini saati saatine Yapardi.tabi dis cikardigindA BI kac gün bise yemezdi ama yine tekrar eski haline dönerdi.3 haftadir dogru düzgün hic bise yemiyo bebisim.3 gündür cok hasta.hic bisey koymuyo agzina yine distendit dedim.cumartesi günü hafiften atesi vardi ve migdesi bulaniyo gibi davraniyodu bende korktum eve doktor geldi.gerizekali adam dogru düzgün bakmadi bile yavruma.distendir dedi.dün yine ne olur ne olmaz götürdüm doktora.meger yavrumun bogazi sismis oda ates yapiyomus.jel verdi doktor diline sürmek icin.öksürügünede surup.bugün iki kere süt icirdim.ictikten sonra bi basladi öksürmeye öyle böyle degil.sonra gegirdi ve ictigi herseyi püskürterek lor peyniri seklinde cikartti.sizce ne yapmaliyim?bidaha götiriyimmi doktora?kafayi yicem okadar vicdan azabi cekiyorumki oglumu hasta ettim diye.o iyilessin valla 2 yasin okicam