Selam hanımlar, 14 aylık bebeğim var gece uyanmasının azalması gerekirken hala çok sık uyanıp emiyor. Acaba açlıktan mı diyorum doymuyor mu yemek yeme konusunda çok da iştahlı değil anne sütüde yetmiyor mu,devam sütü ya da inek sütü mü vermeliyim yatırmadan önce bir akıl verin bu durumla karşılaşan oldu mu
Selam hanımlar, 14 aylık bebeğim var gece uyanmasının azalması gerekirken hala çok sık uyanıp emiyor. Acaba açlıktan mı diyorum doymuyor mu yemek yeme konusunda çok da iştahlı değil anne sütüde yetmiyor mu,devam sütü ya da inek sütü mü vermeliyim yatırmadan önce bir akıl verin bu durumla karşılaşan oldu mu
Inek sutu vermeyin tabi ki fermente urunler oneriliyor peynir yogurt gobi, sut degil. Benom bebegim de 1 yasinda emiyor bol bol, aliskanliktan bence. Gece beslenmesini kesin diyorlar, uygulamk gozumde buyuyor
Biz haala devam sütü kullanıyoruz yatmadan önce içiyo eminim ki tok altı temiz oda ısısı uygun diş vs sıkıntımız yok şu ara ama gene sık uyanıp emmek istiyor tamamen alışkanlık konuyu takipteyim bu sıralar en merak ettiğim şey ben bu çocuğu kesintisiz 3 4 saat uykuya bir kaç sefer uyanmaya nasıl alıştıracağım doktorla da görüştüm onun fikri de bu yönde alışkanlık yani 6 aya kadar iki saate Bi alarm kurar kalkar emzirir beslerdim baktım bana gerek yok çocuk saat gibi oldu alıştı
Merhaba biz de 15 aylık olduk. İştahsız bebek. Muhtemelen doymuyor. 1 yaşından sonra doktor önerisiyle devam sütüne başladık. Öncesinde gece sürekli uyanıp emmek istiyordu. Şimdi gece uyandığında önce emziriyorum sonra devam sütü veriyorum. Daha uzun uyuyor. 1 yaşını geçen bebekte alışkanlıktan olup olmadığını anne anlar bence. Ben açlıktan olduğunu hissediyordum. Doktor da kilosunu az buldu zaten. Gece sürekli memede olmak istediğini söyleyince golden goat 3 numaraya başladık sadece gece.
Biz haala devam sütü kullanıyoruz yatmadan önce içiyo eminim ki tok altı temiz oda ısısı uygun diş vs sıkıntımız yok şu ara ama gene sık uyanıp emmek istiyor tamamen alışkanlık konuyu takipteyim bu sıralar en merak ettiğim şey ben bu çocuğu kesintisiz 3 4 saat uykuya bir kaç sefer uyanmaya nasıl alıştıracağım doktorla da görüştüm onun fikri de bu yönde alışkanlık yani 6 aya kadar iki saate Bi alarm kurar kalkar emzirir beslerdim baktım bana gerek yok çocuk saat gibi oldu alıştı
Her anne bebeğinin sıkıntısını anlar hemen hemen bence. Benim bebeğim alıştı buna acıksa cokur cokur emer o da yok memeyi ağzına alınca uyumaya başlıyo zaten öyle uyanıyo uyku uyanıklık arası Bi kaç video izledim uyku eğitimi ile düzeleceğini söylüyorlar bebek nasıl uyursa uyandığında onu arar diye mantıklı geldi yani emerek uyursa uyanınca meme arar Emzik kullanırken Bi nebze iyiydik 9 aya girdi emziği bıraktı kendiliğinden tamamen bana düştü