14 aydır evliyim fakat birlikte olamadık

miasares

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
3
-1
28
14 ay oldu evleneli. Öncesinde 7 sene çıktık. Zaten muhafazakar bi ailenin oğluydu, beraberlik yaşamadık. Maksimum küçük şeyler oldu o da her zaman değil. Açıkcası vajina girişi nerde onu bile tam bilemiyordu ilk evlendiğimizde. Çareyi sürtünmede buldu. Sürtünürken ereksiyon oluyor ama eğer hadi ilişkiye girmeyi deneyelim dersem ereksiyon olamıyor. Yüzüne vurdum birkaç kere canıma tak ettiği için, o zamanda 10 gün hiç yaklaşmıyor. İlk gece denemeye çalıştığında tir tir titriyordu. Ben de bakireyim. 14 ay oldu çok çaresizim. Işık kapalı yapıyor zaten görmüyor önünü bile. Bende de artık canım acıyacak korkusu oldu. Ben de yapamıyorum. Doktora gidelim diyorum tamam diyor ama sonra işim var vs bahaneler buluyor. Ne yapabilirim 26 yaşındayız.

14 ay oldu evleneli. Öncesinde 7 sene çıktık. Zaten muhafazakar bi ailenin oğluydu, beraberlik yaşamadık. Maksimum küçük şeyler oldu o da her zaman değil. Açıkcası vajina girişi nerde onu bile tam bilemiyordu ilk evlendiğimizde. Çareyi sürtünmede buldu. Sürtünürken ereksiyon oluyor ama eğer hadi ilişkiye girmeyi deneyelim dersem ereksiyon olamıyor. Yüzüne vurdum birkaç kere canıma tak ettiği için, o zamanda 10 gün hiç yaklaşmıyor. İlk gece denemeye çalıştığında tir tir titriyordu. Ben de bakireyim. 14 ay oldu çok çaresizim. Işık kapalı yapıyor zaten görmüyor önünü bile. Bende de artık canım acıyacak korkusu oldu. Ben de yapamıyorum. Doktora gidelim diyorum tamam diyor ama sonra işim var vs bahaneler buluyor. Ne yapabilirim 26 yaşındayız.

Asla normal bir durum değil. Daha önce birliktelik yaşamamış olması bile 14 aydır beklemesini gerektirmez. Farklı bir yönelimi olmadığından emin misiniz 🤔

Adamın cinsel yöneliminden emin misiniz? Böylesi hiç normal değil ki . Tedavi olmaya da yanaşmıyor. Ev arkadaşı almadınız koca aldınız, ya doğru düzgün cinsel hayat yaşamayı öğrensin ya da boşayın gitsin böyle ömür mü çürütülür. Cinsellik olmadan evlilik olmaz. Net.

Acil çaresini bulun, cinsellik olmadan olmaz aranızdaki bağdır ten uyumu. Tercih i veya sertleşme gibi problemleri olabilir destek almanızı öneririm.

Cinsellik oluyor sürtünüyor öpüyor. Kızlar afedersiniz boşalıyor da. Sadece olay girmeye gelince yapamıyor

Bu durum için 14 ay hiç normal değil.
Esinizi bir şekilde ikna edip uzmana görünmelisiniz

siz yönlendirin. üstte siz olun siz kendiniz vajinanıza giirş yaptırın. daha açık olamam 🙈
14 ay boyunca sürtünerek yapmaya çalışan adam bu pozisyon da da bulamaz yerini 😂
Ay konu sahibi iyi sabır varmış ben çoktan boşanırdım . Hem destek almıyor hem umrunda değil.

14 ay boyunca sürtünerek yapmaya çalışan adam bu pozisyon da da bulamaz yerini 😂
Ay konu sahibi iyi sabır varmış ben çoktan boşanırdım . Hem destek almıyor hem umrunda değil.
adamın bulmasına gerek yok ki kadın vajinasını biliyordur heralde🙈🙈 üstte o yerleştirsin diye dedim😂😅

O halde o sabit dursun, kontrol sizde olsun :KK70:

su akar yolu bulurdu.. karanlık falan yada deneyimsizlik değil bu bence...başka sorunları var doktora gitmeye ikna etmelisin yada neden yapmadığını itiraf ettirmelisin

X