Bilekliklerim ve zincirim 14 ayar benim de fakat yatırım için uygun değil .Kızlar merhaba! Yatırım dışında 14 ayar altın alıp, kullanırmısınız ? Ben daha dün yalnış olmazsam ( italyan ezme kolye) aldım 12bin tl gibi bir rakam.. Yatırım amacĺı altın almam 22ayarlarda normalde çok takılacak modeller degil. Hoşuma giden model takıları surekli 14ayar altın aldım, dun biraz abartmışım gibi geldi bana, epeey takım var durmalımıyım acaba artık Cook mu zarar bilemedim, olurda birgun sıkılırsam vermek.. Normal takıcılardaki takılardan aldım biriki defa bana çok bağırıyor gibi geldi kullanamadım..
Ya tabiki 22 ayar yerini tutmuyor, ama artık 14ayarda epey pahalıBende bugün 14 ayar bi takı aldım, bana kuyumcu %15 kadar bi düşüş olur dedi ama ne kadar doğru bilemem
Ne kadar zarar eder meselayok paraya gidiyor 14 ayarsimdiki aklim olsa hic almazdim
22 ayar takı almak şuanda herkesin harcı deil malesefYa tabiki 22 ayar yerini tutmuyor, ama artık 14ayarda epey pahalı
Ne kadar zarar eder mesela
Bu yine idare eder gibiEki Görüntüle 3220562
gramda anlik fiyat farki bu ama kuyumcular daha mi dusuk alir bu fiyattan mi alir bilemem tabi
gramda 140 lira 10 gr da 1400 liraBu yine idare eder gibi
Evet bugün aldığım hesap örneği ozaman epey oluyor, onuda artık taktıgıma tutucaz galibagramda 140 lira 10 gr da 1400 lira
imkani olan insana dokunmaz ..ama zarar etmek istemeyen 14 ayar a dokunmasinEvet bugün aldığım hesap örneği ozaman epey oluyor, onuda artık taktıgıma tutucaz galiba
Bende işte çok aldım, durmalıyım gibi hissetim artık..imkani olan insana dokunmaz ..ama zarar etmek istemeyen 14 ayar a dokunmasin
bence de durun bu zamandaBende işte çok aldım, durmalıyım gibi hissetim artık..
14 ayar altın size kazandırmaz özellikle takı olarak çok zarar edersiniz.yatiriimli ofk alacaksanız grlik kulceler alabilirsiniz. Ama takı şeklinde 14 ayar almayın.22 ayarda bile işçilik kesiliyor sadece gramin parası veriliyor öyle az buz da değil örneğin bir yüzüğü 5000e alıyorsunuz 3 Gr diyelim satınca sadece 3 Gr parası alıyorsunuz hurda oluyor ama kulcede zarar etmezsiniz sadece alırken 10-15₺kar payı atar kuyumcu o kadarKızlar merhaba! Yatırım dışında 14 ayar altın alıp, kullanırmısınız ? Ben daha dün yalnış olmazsam ( italyan ezme kolye) aldım 12bin tl gibi bir rakam.. Yatırım amacĺı altın almam 22ayarlarda normalde çok takılacak modeller degil. Hoşuma giden model takıları surekli 14ayar altın aldım, dun biraz abartmışım gibi geldi bana, epeey takım var durmalımıyım acaba artık Cook mu zarar bilemedim, olurda birgun sıkılırsam vermek.. Normal takıcılardaki takılardan aldım biriki defa bana çok bağırıyor gibi geldi kullanamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?