14 ayar altın takılarımız ?

Nesrin7

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
68
73
8
29
Kızlar merhaba! Yatırım dışında 14 ayar altın alıp, kullanırmısınız ? Ben daha dün yalnış olmazsam ( italyan ezme kolye) aldım 12bin tl gibi bir rakam.. Yatırım amacĺı altın almam 22ayarlarda normalde çok takılacak modeller degil. Hoşuma giden model takıları surekli 14ayar altın aldım, dun biraz abartmışım gibi geldi bana, epeey takım var durmalımıyım acaba artık Cook mu zarar bilemedim, olurda birgun sıkılırsam vermek.. Normal takıcılardaki takılardan aldım biriki defa bana çok bağırıyor gibi geldi kullanamadım..

Bilekliklerim ve zincirim 14 ayar benim de fakat yatırım için uygun değil .
Bozdurmak isterseniz cok ucuza gidiyor.

Bende bugün 14 ayar bi takı aldım, bana kuyumcu %15 kadar bi düşüş olur dedi ama ne kadar doğru bilemem

maddi durumunuza bagli bence .yani bozdurmak gibi bir amaciniz yoksa keyfiniz bilie tabi ki cok guzel takilar var

Bozdurmamak niyetiyle iki takı alabilirsiniz bilezik ve gerdanlık. Onun dışında fazlası zarar.

Dün 12 bine aldığınız takıyı gidin bir kuyumcuya sorun isterseniz ama 8 bin küsur derler en iyi ihtimalle.
ben daha 14 ayar altın almadım hediye de olsa en az 22 ayar alıyorum
kendime 24 ayar alıyorum onda bile bazen 5-10 lira oynuyor o derece.
yatirama çok önem veriyorum kullanmak için çok çok nadir takı alırım.
Bence çok zarardasiniz.

14 ayar altın size kazandırmaz özellikle takı olarak çok zarar edersiniz.yatiriimli ofk alacaksanız grlik kulceler alabilirsiniz. Ama takı şeklinde 14 ayar almayın.22 ayarda bile işçilik kesiliyor sadece gramin parası veriliyor öyle az buz da değil örneğin bir yüzüğü 5000e alıyorsunuz 3 Gr diyelim satınca sadece 3 Gr parası alıyorsunuz hurda oluyor ama kulcede zarar etmezsiniz sadece alırken 10-15₺kar payı atar kuyumcu o kadar

Bozduracak misiniz ki? Ben başka ülkeye evlenmeye giden sevdiğim bir arkadaşıma 14 ayar küpe aldım,geçen ay. Canım arkadaşım daha iyilerine layık ama bütçem yoktu, gram altın versem de çiğ durur diye düşündüm..tutup da benim hediye kupemi bozduracak hali yok ya o yüzden sorun etmedim . Ama kendime 'iki üç sene takarım,sonra bozdururum' niyetiyle bir takı alsam 14 ayar almazdım tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…