14 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
55.835
2.792
Koç Burcu,

Koç Burcu Günlük Yorumu
Bugün kararsız olabilirsiniz ki bu genellikle sizin için geçerli değildir. Bunun sizi spekülasyona düşürebileceğini düşünüyoruz, ki bu tüm paranızı riske atmadığınız sürece o kadar da kötü olmayacaktır! Ayrıca, kalp meselelerine gelince, çok dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu Günlük Yorumu
Bugün özellikle inançlarınızın ve ilkelerinizin bilincinde olabilirsiniz. Çok hassas olabilir ve herhangi bir olumsuz yorum veya eleştiri kabul etmeyebilirsiniz. Sorgulamaya veya alay etmeye cesaret eden herkes sizden uygun bir yanıt alacaktır. Yine de başkalarının görüş ve inançlarına karşı daha hoşgörülü olmanız konusunda sizi uyarmak istiyoruz. Hoşgörüsüzlük, özellikle keskin tavırlar önemli kişileri yabancılaştırabilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu
Bugün daha duygusal ve duyarlı olabilirsiniz. Sağlık, diyet, kariyer, meslek ve benzeri şeyler aklınızda olacak ve zihinsel stres ve endişeye neden olacaktır. Sağlığınıza ve hijyeninize dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyoruz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu
Bugün aldığınız göreve kalbinizi ve ruhunuzu koyabilirsiniz. Ve bunun yapılacak harika bir şey olduğunu düşünüyoruz. En iyi çabalara rağmen, çabalarınızın sonuçları çok açık değilse, umudunuzu kaybetmeyin. Kederli hissetmek sadece ilerlemenizi engelleyecektir. Hakkınızı er ya da geç alacağınızı unutmayın. Kendinizi canlandırmak için sevdiklerinizle biraz zaman geçirin. Alternatif olarak, güzel bir kitapla yatağa sıkışmış sessiz bir akşam da harika bir fikir olacaktır.

Aslan Burcu Günlük Yorumu
Ofiste terfi almak için işinize ve işleyiş tarzınıza önem verebilirsiniz. Ayrıca, harcadığınız iş miktarını da artırabilirsiniz. Emeğinizin meyveleri size hemen ulaşamayabilirken, çok kısa sürede beklediğinizden daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Bugün kişisel ilişkilerinizde kayda değer bir şey olmayacağını düşünüyoruz.

Başak Burcu Günlük Yorumu
Liderlik niteliklerinizle tanınıyorsunuz ve bugün ekibinizi yönetme şekliniz için çok takdir edilebilirsiniz. Uzun vadeli bir terfi alabilir ve biraz ekstra para için içeri glrebilirsiniz. Tüm bu başarıları iş ile evi akıllıca dengeleyerek aldığınızı düşünüyoruz, bu yüzden bu cephede kaymamaya dikkat edin!

Terazi Burcu Günlük Yorumu
Dış görünüşünüze ve güzelliğinize daha fazla dikkat etmek için her şeyi bir kenara bırakacağınızı dusunuyoruz çünkü bunun daha çok farkında olabilirsiniz. İnsanlar bugün güzelliğinize ilgi duyacaklar. İnsanlarla kendi fikir ve düşüncelerinizi paylaşabileceksiniz, aynı zamanda onların görüşleri ve deneyimlerinden de öğreneceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu
Sosyal olarak, tüm gözler size odaklandığı için ilgi odağı olmaktan zevk alabilirsiniz. Ancak, size karşı iyi niyetleri olmayan kötü gözlere dikkat edin. Siz iyi bir enerjiye sahipsiniz ve asla kimseyi incitmezsin. Ancak bazen daha güvenli tarafta olmak için düşmanınızın zayıf noktasını bilmek önemlidir.

Yay Burcu Günlük Yorumu
Bugün şirketiniz için yeni bir umut gibisiniz ve birçok zorlu projeyle görevlendirildiniz. Ve projeleri başarılı bir şekilde ele aldığınızda sıkı çalışmanız ve çabalarınız takdir edilecektir. Yeterince şanslıysanız, çok yakında teşvikler de kazanabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu
Pratik ve yaratıcı, yeteneklerinizi mümkün olan en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Ailevi sorunları kimseyi kayırmadan veya incitmeden akıllıca çözeceğinizi düşünüyoruz. Size içten içe memnuniyet verdiği için barış yapıcı rolünü oynamayı seveceksiniz. Ayrıca, elinizden geldiğince başkalarına yardım etmeyi seveceksiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu
Mükemmel bir takım oyuncususunuz ve bir grubun parçası olduğunuzda performansınız yeni bir zirveye ulaşıyor. Grubunuzun aktif bir üyesi olun, fikirlerinizi ifade edin, bilgilerinizi paylaşın ve takımınızın nasıl kazanan ekip haline geldiğini görün. Arkadaşlarınız ve ailenizle takılarak gününüzü güzelleştirin.

Balık Burcu Günlük Yorumu
Bugün en yakın duygularınızı yakın olduğunuz kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi iletişim kurarken bulacaksınız ve bu, entelektüel insanları size doğru çekmenize neden olacaktır. Çok eğitimli ve köklü insanlarla çalışma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu durumun iş yerinde kişisel ilerlemeyle sonuçlanacağını düşünüyoruz.

KOÇ: Geçmiş bağlarınızı gözden geçirirken hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı çevreyle bağlarınızı zayıf tutmak istiyor ve yakınlarınıza göre bencilce davranıyorsunuz.

BOĞA: Verdiğiniz sözleri yerine getirmekte zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Hassas bir gündesiniz.

İKİZLER: Açık fikirli olduğunuzu bilenler, bugünkü gizemli davranışlarınızı yanlış yorumlayabilirler. Planlarınızı doğru uygulanmak için kendi içinize kapanmış olabilirsiniz. Çevreniz sizden hareket bekliyor.

YENGEÇ: İçinizdeki coşkuyu paylaşmanız gereken bir gün. Arkadaşlarınızın farklı düşünceleri sayesinde motive olacağınız konular peşindesiniz. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirin ve yeni iş teklifleri üzerinde düşünün.

ASLAN: Enerjinizi olumlu yönlendireceğiniz bir gün. Zorlamalar karşısında kendinizi iyi frenlemelisiniz. Romantik bir gününüz ve yaratıcılığınızın çevrenizde desteklendiğini görmek sizi daha da güçlendirecek.

BAŞAK: Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendiniz seçerek çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

TERAZİ: Partnerinizden beklediğiniz güven duygusunun önemli olduğu bir gün. Sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe aranızda sorunlar çıkacak. İkili ilişkilerinizi gözden geçirerek öfkenizin kaynağını bulabilirsiniz.

AKREP: Kendinizi ifade ederken ketum davranıp gizem oluşturuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, ortaklıklarda taviz vermek istemiyorsunuz.

YAY: Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Sinirinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay’dan aldığınız etkiler sayesinde daha cesaretli davranabilirsiniz, çevrenize güvenmelisiniz.

OĞLAK: İçinizde fırtınalar koparken çevrenize gülücükler dağıtmak sizi zorlayacak. Bugün hissettiklerinizi kimseyle paylaşmak istemiyor ve çevrenizi içinizden yargılıyorsunuz. Özellikle esnek davranmaya özen gösterin.

KOVA: Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Üstlerinizle tartışma ortamı doğabilir. Duygularınızı kendinize saklamalısınız.

BALIK: Duygusal yapınızı zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Üstün yetenekli kişilerle çalışmaktan hoşlandığınız gerçek. Alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz ters gelebilir. Özgürlüğünüzü biraz esneterek işlerinizi yönlendirin.

14 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu​

Koç burcu günlük yorumu aşk hayatınızda yara aldığınıza işaret eder. Ama pek de yara gibi değil. Çünkü karamsar yapıda biri olduğunuzu hissediyorum. Olayları bu kadar içten içe büyütmek yerine biraz gözlemlemeyi tercih ederseniz sandığınız kadar kötü olmadığını göreceksiniz. Son zamanlarda ihmal edildiğinizi hissediyorum. Hayatınızdaki kişinin kariyer hayatında farklı sorunlar ile yüzleşmek zorunda kalması size anlatmasa bile biraz ilgisiz kalmasına neden olmuş gibi. Eğer onu anlamayı tercih ederseniz her şey yakın zamanda düzene girecek. Ama bunun için biraz anlayış biraz da sabır gerekiyor diyebilirim. Aslında her zaman daha çok bereket ve güzellikleri haber eden işaret olur. Aşk hayatınızda yaşanan sorunların biteceğine ve her şeyin bereketli bir şekilde tekrar geleceğine işaret eder. Eğer karşınızdaki insan ile duygu dolu bir şekilde yürümeyi başarırsanız a dan z ye kadar her anın sizden yana olacağını göreceksiniz. Bir haber görüyorum ve bu haber daha çok maddi konularda kendi ayaklarınız üzerinde durmak için büyük avantajları içerisinde barındırıyor. O halde biraz daha emek vermek için içinizde olan gücün farkına varın ve güzel anlar için savaşın.

14 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu​

Boğa burcu günlük yorumu aklınızdan çıkmayan sorunlar görüyorum. Bunu bana en iyi gösteren kum saati artık bir şeyler için emek vermeniz gerektiğine işaret eder. Her zaman hayatınızın merkezine başka birini almanız aslında bu sorunlar ile yüz yüze gelmenize neden oluyor. Kendinizi düşünmek yerine sürekli aşk hayatınızda karmaşık yapıda olduğunuz kişiyi düşünüyorsunuz. Bu da hem aşk hayatında hem de kariyer hayatında mutsuz bir halde olmanıza neden oluyor. Böyle anlar yaşamak yerine biraz daha yapıcı olmakta fayda olacak. Kendinizi düşünün ve onun için sadece uyun zamanda konuşma yaparak düzen oturtmayı tercih edin. Kalbinize saklanan bir eros oku görüyorum. Bu ok karşılıklı olarak gelecek ve karmaşık halde olan aşk hayatınız yakında rayına oturacak. O zamanlar gelene kadar kariyer hayatınızda sorunlar yaşamamak adına içinizdeki olan enerjiyi oraya kaydırmakta fayda olacağını görüyorum. Eğer kendi gücünüz ile savaşmayı ve kazanmak için emek vermeyi tercih ederseniz her şeyin üstesinden rahat bir şekilde geleceğinizi görüyorum. Hayatın en uygun zamanları bu ara olacak. Gelecek bir haber olduğunu ve bu haber ışığında bir para olacağını görüyorum. Aşk hayatında alacağınız farklı sürprizler olduğunu da görüyorum. Bu noktada ayaklarınız yerden kesilecek ve kalbinizde adeta kelebekler uçuşacak.

14 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu​

İkizler burcu günlük yorumu artık insanlar ile yüz göz olmaktan sıkıldığınıza işaret ediyor. Öyle bir haldesiniz ki insanlar ile yan yana gelmek bazı anlarda sizleri yoruyor. Bu yüzden daha çok yalnız kalmak ve bir tatil yapma düşüncesinde olduğunuzu görüyorum. Aslında bu kadar kırgın ve yorgun olmanızdaki ana nedeninin de yeni hayatınıza aldığınız kişi ile alakalı olduğunu hissediyorum. Bazı anlarda evet bu beni çok seviyor bazı anlarda da yok seven insan böyle olmaz dediğiniz zamanlar olduğu dikkatimi çekti. Ama bir şeylerin rayına oturması için zaman geçmesi ve bunların zamanla olacağını bilmeniz gerekiyor. Aslında daha çok yaşadığınız güzelliklere işaret eder. Bu ara öyle mutlu bir haldesiniz ki adeta bir sürpriz ortasında kalmışsınız ve hayatınızda olan kişiye en kötü günümüz böyle olsun der gibi olduğunuzu görüyorum. Ayaklarınız yerden kesilecek ve çok mutlu bir şekilde hareket edeceksiniz. Kalbinizde oluşmasını istediğiniz en derin duygular karnınızda kelebekler uçuyor gibi hissetmenize yardım edecek. İnsanlar ile farklı birliktelikler kuracak ve bu sayede hem aşk hayatınızda hem de kariyer hayatınızda farklı anların tadına varacaksınız. Acımasız olacağınız anlara gireceksiniz ve kalbiniz ile değil de daha çok mantık ile hareket edeceğiniz anlarda yer alacağınız dikkatimi çekiyor.

14 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu​

Yengeç burcu günlük yorumu aşkın ve tutkunun bu ara sorunlar ile karşı karşıya olduğunu haber veren durumlar oluyor. Çok karmaşık bir yapıda olan aşk hayatınızdan artık yorgun olduğunuzu ve insanlar ile yan yana gelmekten yorulduğunuzu hissediyorum. Bu ara git gel yapıda olması daha çok seviyor mu acaba sevmiyor mu diye düşünmenize neden olduğunu görüyorum. Bazen yalnız kaldığınızı çok fazla hissediyor olabilirsiniz. Ama bu durumların asıl nedeninin daha çok aşk hayatınızda yer alan kişinin farklı sorunları olduğunu ve bunlar ile ilgilenmekten kaynaklı olduğunu görüyorum. Bu ara akıllarda yer alan soru işaretlerinden kurtulacak olduğunuzun haberini verir. O kadar yorgun ve bitkin halde yer alıyorsunuz ki artık bunlar bitecek ve aşk hayatınızın en renkli hallerine geçiş yapacaksınız. Aklınızda oluşan hayallerden de öte olan bir aşk ile yan yana olacaksınız. Yakın zamanda ciddi yollara girmek için kararlar alabilir ve hayatınızın daha ciddi bir adım ile devam etmesini isteyebilirsiniz. Her konuda aklınıza yatan ve kalbinizin istediği bir insan olduğuna inanıyorsanız çok geç olmadan direk harekete geçmelisiniz.

14 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu​

Aslan burcu günlük yorumu duygularınızı ne kadar derinlerine kadar yaşadığınızı ifade eden anlar hayatınızda geliyor. Aslında yaşamınızda çok duygusal yapıda olduğunuzu ve her konuda rahat bir şekilde etkilenen halde olduğunuza işaret eder. Aşk hayatınızda da ufak çaplı durumlara takılarak adeta sorunların büyümesine neden olduğunuzu görüyorum. Aslında abartılacak bir durum olmasa bile her şeyi abartan yapıda olmanız istediğiniz gibi rahat bir aşk hayatına sahip olamıyor olmanıza etki ediyor. Eğer derinlemesine kadar özel bir aşk yaşamak istiyorsanız bunun için olaylara biraz daha sakin yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Aslında yakında her şeyin düzene gireceğine ve rahat bir şekilde yer alacağınıza işaret eder. İstediğiniz kadar güzel bir aşka sahip olacak ve sorunsuz bir şekilde devam edeceksiniz. Tabi ki bu noktalarda hayatınızda yer alan kişiye karşı gereken ilgiyi vermeniz de gerekiyor. Eğer hak ettiği değeri vermeden sadece onun ilgilenmesini beklerseniz istediğiniz kadar dikkat çeken bir ilişkiye sahip olmak konusunda zorluk çekebilirsiniz. Aşkın doruklarına kadar geleceği günler için hemen yakında olduğunu gösteriyor. Boş hayaller ile devam etmeyecek ve aşkınızı istediğiniz hayaller ile devam ettireceksiniz.

14 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu​

Başak burcu günlük yorumu son zamanlarda aşk hayatınızda yer alan kişi ile hiç beklemediğiniz sorunlar olduğunu görüyorum. Hayatınıza her ne kadar daha yeni girmiş olsa bile sürekli git gel durumlar olması aklınızda farklı soru işaretleri olmasına neden olmuş gibi hissediyorum. Aslında bu soru işaretler ile içten içe kendinizi yemek yerine daha çok karşılıklı olarak konuşmayı tercih etmelisiniz. Eğer karşınıza alır ve ne konulardan rahatsız olduğunuzu dile getirirseniz her şey bir anda gereken sonuca ulaşır. Her istediğiniz adıma geçebilmek için biraz iletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda olabilir. Aslında bu aralar hayatınızdaki kişinin sizin ile ciddi bir konuşma yapma isteği dikkatimi çekti. Eğer o konuşma sırasında aklınızda ve içinizde yer alan durumları net bir şekilde dile getirirseniz çok güzel bir ilişkinin temelini atacaksınız. Fakat duygulara hakim olmak yerine sadece gelişi güzel hareket etmeyi tercih ederseniz istediğiniz aşk hayatındaki başarıyı yakalamak konusunda zorluk çekebilirsiniz. Flört halinde olduğunuz kişi ile bir yola çıkacak olduğunuzu ve bu yolun sonunda aranızdaki duygu yoğunluklarının daha çok artacak olduğunu görüyorum. Her duygu en güzel halleri ile hayatınızda yer alacak diyebilirim.

14 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu​

Terazi burcu günlük yorumu alacağınız bir haber ile düzelteceğiniz anlamına gelmektedir. Bir süre korkulu durumlar yaşasanız da çabalarınızla bu durumdan kurtulacaksınız. Hayatınızda olan durumlar bir süre kötü günler geçireceğinizi ve aşk hayatınızın daha karmaşık boyuta geleceğini gösteriyor. Ancak biraz daha sakin kaldığınızda bu durumun üstesinden geleceksiniz. Eğer bir yolculuk yapma planınız varsa bu yolculuk hakkınızda hayırlısı olacak. Gideceğiniz yerlerde tanışacağınız yeni kişiler özellikle de ruhen yenilenmenizi sağlayacak. Aslında beklemediğiniz yerden alacağınız hediye ya da beklemediğiniz yerden gelecek para anlamını taşımaktadır. Elinize gelecek olan hediye ya da para her ne olursa olsun büyük bir etki oluşturacak üzerinizde. Çok fazla sevineceksiniz. Bu istediğiniz şeylerin ellerinize gelmemesini isteyen kişilerin olduğunu gösteriyor. Bu kişiler mutluluğunuzu kesinlikle istemiyor. Bu noktada etrafınızda mutluluğunuzu istemeyen kişilere karşı dikkatli olmanız gerekecek. Negatif enerjilerini üzerinizde tutmaya devam edecekler. Hayatınızı etkilemesine engel olmak adına bu kişilerden uzaklaşmanız gerekecek.

14 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu​

Akrep burcu günlük yorumu Almak istediğiniz bir eşya varsa önümüzdeki günlerde bu eşyayı alma fırsatı bulacaksınız. Söz konusu olan ve alacağınız eşya ile kısa süreli de olsa kendinizi mutlu edeceğinizi gösteriyor. Bu zamana kadar birtakım sıkıntıların üstesinden gelmişsiniz. Artık daha rahat bir nefes alma zamanınız gelmiş. Gelecek günleriniz son derecede bereketli, mutlu ve huzur dolu bir şekilde gelecek. Artık kendinizi çok daha enerjik ve mutlu hissetmeye başlayacaksınız.. Bu bir uyarıcı niteliğinde. Yaşantınızda değiştirmek istediğiniz durumlar konusunda dikkatli olmanız gerekecek. Bazen emeklerinizin boşa çıktığını görebilir ya da düşünebilirsiniz. Bu noktalarda pes etmek yerine başka yöntemler düşünmeyi denemeniz gerekecek. Sabırlı olarak emek verdiğinizde isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Aşk hayatınızda karmaşık bir ilişkiniz var. Bu karmaşıklığın nedeni kötülüğünüzü isteyen insanlar. Aslında bu insanların kötülüğünüz için içten içe uğraştıklarını ifade ediyor. Yüzünüze her ne kadar dost gibi görünseler bile arkanızdan iş çeviriyorlar. Bu kişileri hayatınızda tutmaya ve sözlerine itimat etmeye devam ederseniz aşk hayatınızdaki karmaşıklık devam edecek. Ancak bu kişilerin farkına vararak hayatınızda etkisiz kalmalarını sağlarsanız aşk hayatınızın çok daha güzel bir boyuta ulaşmasını sağlayacaksınız. Bu aşamada yüzünüze gülen ancak alttan laflarını söyleyen bu kişileri tespit etmeniz gerekecek.

14 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu​

Yay burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişiye karşı oldukça dikkatli davranmanız gerekecek. Çıkan şeklin hane etrafında olması bu kurnaz kişinin zarar vermeye çalıştığını gösteriyor bana. Özellikle de aile ilişkileriniz açısından büyük bir tehlike unsuru oluşturuyor. Bu kişiyi haneniz etrafından uzaklaştırmanız gerekecek. Artık yaşamınızı olması gereken düzen içerisine sokmanız gerektiğini ifade ediyor. Gereksiz şeylere çok fazla kafa yormaktan vazgeçmeniz gerekiyor. Kafanızın sürekli olarak gereksiz şeyler ile dolu olması hayata odaklanmanızı engelliyor. Bu durum aynı şekilde kalmaya devam ederse gelecek vadede ciddi anlamda zararını göreceksiniz. Ancak bu durumu değiştirir ve artık hayatınızı düzene sokarsanız gelecek günlerinizin sıkıntılarla dolu olmasını engelleyeceksiniz. Bu durum gelecek vadede hayırlı haberler alacağınız anlamına gelmektedir. Özellikle de karmaşık aşk hayatınız için verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız. Ancak bir süre daha sabırlı ve sakin kalmanız gerekecek. Bu süre içerisinde karmaşık olan ilişkinizde işleri daha da karmaşık hale getirmemek için elinizden geleni yapmanız gerekecek. Sakin ve sabırlı kaldığınızda aşk hayatınızın kendiliğinde çok güzel bir hale geldiğini göreceksiniz. Güzel bir statü sahibi olacaksınız. Ancak bunun için öncesinde gereken emeği harcamanız gerekecek.

14 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu​

Oğlak burcu günlük yorumu ummadığınız bir paranın elinize geçebileceğini göreceksiniz. Aslında bu durum bir mirasın da habercisi olabilir. Bu beklemediğiniz yerden gelecek olan para her nereden gelirse gelsin büyük ölçüde işinize yarayacak. Bu Başarılar sayesinde mala kavuşulacağı anlamına gelmektedir. Elinize geçecek olan para çok yönlü olacak. Yapmak isteyip de ertelediğiniz her ne varsa bu para sayesinde gerçekleştirme imkânını bulacaksınız. Alacağınız bir haber az miktarda üzülmenizi sağlayacak. Ancak bu sıkıntılı hal içerisinde çok fazla kalmayacaksınız. Kendinizi bir an önce toparlayarak hayatınıza odaklanmaya devam edeceksiniz. Sanata ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Bu süreç içerisinde böylelikle de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Aşk hayatınıza dargınlıkların ya da karmaşıklıkların artık son bulacağı anlamına gelmektedir. Karşınızdaki kişi ile nihayet ortak bir bakış açınızın olacağını göreceksiniz. Hem karşı taraf hem de sizin için çok tane ve heyecan verici bir ilişki başlayacak. Yaşayacağınız ilişki sayesinde her iki taraf da kendini olduğundan daha mutlu ve enerjik hissedecek.

14 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu​

Kova burcu günlük yorumu başkalarının sözlerine çok fazla itimat gösterdiğiniz anlamına gelmektedir. Ancak bazı kişilerin sözleri hayatınızı olumsuz yönde etkiliyor. Hayatınızda bu kişilerin hayatınızı olumsuz yönde etkilemelerine izin vermemeniz gerekecek. Sözlerine çok fazla kulak astığınızda bazı işlerin içinden çıkılmaz boyuta ulaştığını göreceksiniz. Çok kısa süre içerisinde oldukça mutlu olacağınız gelişmeler yaşayacaksınız. Bu sevinç haneniz içine çok kısa bir süre içerisinde girecek. Oldukça yakınınız olan birisi bu sevincinize neden olacak. Hangisi olursa olsun bu konu yakından yararınıza olacak. Aşk hayatınızda artık şansın her an döneceği anlamını taşıyor. Karışıklıkların bulunduğu aşk hayatınızda daha net çizgileri olan bir boyuta ulaşacaksınız. Yaşayacağınız güzel günler güzelliklerinden resmen başınızı döndürecek. Aniden değişecek olan sosyal yaşantınızı simgeliyor bu durum da. Biraz daha aktif olarak insanların içine karışmaya başlayacaksınız. Bu durum faydanıza olacak.

14 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu​

Balık burcu günlük yorumu içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumlardan artık kurtulacağınız zamanın geldiğini ifade ediyor. Bu sıkıntılarınızdan kurtulmanız çok daha rahat ve huzurlu bir hayat yaşamanızı sağlayacak. Yaşayacağınız güzel gelişmeler sayesinde hayallerinizin de kendiliğinden gerçekleşeceğini göreceksiniz. Bu zamana kadar emek verdiğiniz işlerinizin karşılığını alacağınız anlamına gelmektedir. Biraz daha sabırlı olmanız gerekecek. Hayatınızda olan ve işlerinizin oldukça bereketli bir döneme girdiğini gösterdi bana. Yapmış olduğunuz işlerin karşılığını beklediğinizden bile daha iyi şekilde alacaksınız. Hayatınızda mutlu olacağınız ilişkiye bu günlerde başlayacaksınız. Aklınızda soru işaretlerinizin olduğu ilişkiniz artık soru işaretlerinden arınacak. Böylelikle de kendinizi son derecede mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Yaşayacağınız güzel ilişkide her iki tarafın da istek ve arzuları yerine gelecek. Bu sıralar aile üyeleriniz ile aranızda tartışma çıkabilir. Çıkacak olan bu tartışmada kendinizi haklı görseniz bile kendinizi savunurken sarf ettiğiniz sözlere dikkat etmeniz gerekecek. Aksi halde ailenizdeki kişilerin kalplerini kıracaksınız. Daha sonrasında pişmanlık duyacaksınız.

X