Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana 123 gram dedi kağıtlarda yazıyor . Zayıf dedi moralim bozulduBu dönemde net bir kilo söylenmiyor sanırım sadece boy ölçümü yapılıyor yaklaşık şeyler söyleniyor 100 gr gibi
Çok sağlıklı olmuyor canım bu dönemde ki kilo takibi kemik gelişimi ön planda oluyor sıkma canını kaşar ve muz bebeğe kilo aldırıyormuşYa bana 123 gram dedi kağıtlarda yazıyor . Zayıf dedi moralim bozuldu
Canım ben de muz ve kasar peynirini çok okudum kilo aldiriyormus diye ama kasar peyniri ne kadar sağlıklı olur ki. Ben beyaz peyniri bile köyden getiriyorum kendileri basıyorlar da. Bilgin var mi bu konudaÇok sağlıklı olmuyor canım bu dönemde ki kilo takibi kemik gelişimi ön planda oluyor sıkma canını kaşar ve muz bebeğe kilo aldırıyormuş
Neden sağlıklı olmasın canım kalsiyum ve protein açısından en zengin peynir kaşar peyniri iyi markalar kullanıldıktan sonra bence sorun olmazCanım ben de muz ve kasar peynirini çok okudum kilo aldiriyormus diye ama kasar peyniri ne kadar sağlıklı olur ki. Ben beyaz peyniri bile köyden getiriyorum kendileri basıyorlar da. Bilgin var mi bu konuda
Bilemiyorum canım ilk hamileliğimde oğlum 33 haftalık 1.250 gr dı son 2-3 hafta bebek hızla kilo alır ondan öncesi daha çok kemik gelişimi organların gelişimiKızlar bnm kızımda 20+1 de 350g dı şimdi 22+2 yiz 400g mı geçmiştir demi yani hafta hafta artışı nasıl oluyor acaba bilmiyorum
Bilemiyorum peynirin sağlıklı olduğunu biliyorum ama paketlenmis hicbir seye guvenemiyorum. Gıda teknikleri bi arkadaşım da hilelerini anlatınca iyice soğudum işlenmiş gidalardan. Ama sağlam bi yerden bulup tuketmekte fayda var yine de dediğin gibiNeden sağlıklı olmasın canım kalsiyum ve protein açısından en zengin peynir kaşar peyniri iyi markalar kullanıldıktan sonra bence sorun olmaz
Tabiki de canım bilindik sağlıklı markalardaki tüketmek daha sağlıklı zaten tadlarından da belli oluyor aslındaBilemiyorum peynirin sağlıklı olduğunu biliyorum ama paketlenmis hicbir seye guvenemiyorum. Gıda teknikleri bi arkadaşım da hilelerini anlatınca iyice soğudum işlenmiş gidalardan. Ama sağlam bi yerden bulup tuketmekte fayda var yine de dediğin gibi
Hmm anladım cnm teşekkür ederim:)Bilemiyorum canım ilk hamileliğimde oğlum 33 haftalık 1.250 gr dı son 2-3 hafta bebek hızla kilo alır ondan öncesi daha çok kemik gelişimi organların gelişimi