14-15 haftalık bebişlerinizin kilosu

Bu dönemde net bir kilo söylenmiyor sanırım sadece boy ölçümü yapılıyor yaklaşık şeyler söyleniyor 100 gr gibi

13+1 de ultrason ölçümlerine baktım 14+5 önde görünüyor 100 gr yazıyor doktorum hiç üzerinde bile durmadı çünkü bu dönem sağlıklı ölçüm olmuyor onu biliyorum

Bismillah daha çok küçük annesi bir büyüsün son haftalara doğru düzelir kilo alımı

Çok sağlıklı olmuyor canım bu dönemde ki kilo takibi kemik gelişimi ön planda oluyor sıkma canını kaşar ve muz bebeğe kilo aldırıyormuş
Canım ben de muz ve kasar peynirini çok okudum kilo aldiriyormus diye ama kasar peyniri ne kadar sağlıklı olur ki. Ben beyaz peyniri bile köyden getiriyorum kendileri basıyorlar da. Bilgin var mi bu konuda

BEnim kızım 16 haftada 190 gr dı sanırım net hatırlayamadım ama o civarda. Dr iyi demişti. Zaten erken haftalarda o kadar önemli değil ki

Kızlar bnm kızımda 20+1 de 350g dı şimdi 22+2 yiz 400g mı geçmiştir demi yani hafta hafta artışı nasıl oluyor acaba bilmiyorum

Canım ben de muz ve kasar peynirini çok okudum kilo aldiriyormus diye ama kasar peyniri ne kadar sağlıklı olur ki. Ben beyaz peyniri bile köyden getiriyorum kendileri basıyorlar da. Bilgin var mi bu konuda
Neden sağlıklı olmasın canım kalsiyum ve protein açısından en zengin peynir kaşar peyniri iyi markalar kullanıldıktan sonra bence sorun olmaz

Kızlar bnm kızımda 20+1 de 350g dı şimdi 22+2 yiz 400g mı geçmiştir demi yani hafta hafta artışı nasıl oluyor acaba bilmiyorum
Bilemiyorum canım ilk hamileliğimde oğlum 33 haftalık 1.250 gr dı son 2-3 hafta bebek hızla kilo alır ondan öncesi daha çok kemik gelişimi organların gelişimi

Neden sağlıklı olmasın canım kalsiyum ve protein açısından en zengin peynir kaşar peyniri iyi markalar kullanıldıktan sonra bence sorun olmaz
Bilemiyorum peynirin sağlıklı olduğunu biliyorum ama paketlenmis hicbir seye guvenemiyorum. Gıda teknikleri bi arkadaşım da hilelerini anlatınca iyice soğudum işlenmiş gidalardan. Ama sağlam bi yerden bulup tuketmekte fayda var yine de dediğin gibi

Bilemiyorum peynirin sağlıklı olduğunu biliyorum ama paketlenmis hicbir seye guvenemiyorum. Gıda teknikleri bi arkadaşım da hilelerini anlatınca iyice soğudum işlenmiş gidalardan. Ama sağlam bi yerden bulup tuketmekte fayda var yine de dediğin gibi
Tabiki de canım bilindik sağlıklı markalardaki tüketmek daha sağlıklı zaten tadlarından da belli oluyor aslında

Ben 16.haftamdaym ne devlette ne ozelde kilo soylemediler. Hep bas popo ölçümü olurdu smdi kafa cevresi olcuyolar sdce. 3 hafta snra ayrntili varms bende kg mrk ediyorm ama hic ogrenemedm dha. Uzulme.

Back
X