136 kiloluk ayıyla beraber yaşıyorlar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
136 kiloluk ayıyla beraber yaşıyorlar
30 Mayıs 2016 Pazartesi, 0459Güncelleme: 0658
1
6
GAZETE HABERTÜRK

Rusya’da bir çift 23 yıldır evcilleştirdikleri ayıyla yaşıyor. Svetlana ve Yuriy Panteleenko çifti, Stephan adını verdikleri ayıyı sadece 3 aylıkken sahiplendi.

2
6
Şimdi 23 yaşında ve 136 kilo ağırlığında olan Stephan, Panteleenko çiftinin çocuğu gibi yıllardır onlarla yaşıyor.

3
6
2.1 metre uzunluğunda olan Stephan, çiftin evinde yaşıyor, onlarla birlikte aynı koltukta oturup televizyon keyfi yapıyor.

4
6
Çift, Stephan’ı doyurmak için günde ortalama 25 kilo taze balık, sebze ve yumurta veriyor.

5
6

6
6

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1246498-136-kiloluk-ayiyla-beraber-yasiyorlar

Ne güzel ya. Mümkün olsa beraber yaşamak istediğim hayvanlardan biridir ayı. Gerçeği tabii. Ayı gibi bir adam değil.

Hic bir guc benden cüsseli bir canliyla ayni karede tutamaz , degil ayni evde yasamak...istedigi kadar evcil ve uysal olsun

Onlar insan gibi nankör değildir, dostlukları ebedi olur. Ayı çok karakterli bir hayvan bence, hani mesela yılan beslersiniz ama ne kadar da elinizle büyütmüş olursanız olun belki bir gün size bilerek zarar verebilir. Ama ben bir köpeğe yüzde yüz güvenirim, aklını kaybetmedikten sonra bana asla zarar vermez, işte ayıya da öyle güvenirim. İnsani davranışlara sahip hayvanların, insanların hep pozitif yönlerini aldıklarını düşünüyorum.
Yalnız ev biraz dar gibi, nasıl rahat ediyor orda o hayvancık.

Gülümsüyerek okuduğum haber bu ayının kollarında uyumak isterdim

Ne güzel ya. Mümkün olsa beraber yaşamak istediğim hayvanlardan biridir ayı. Gerçeği tabii. Ayı gibi bir adam değil.
Sana adam olanından gelir.

Bana hiç mantıklı gelmedi. Sahiplerine bir sey yapmaz muhtemelen ama dışarıdan gelenler için tehlikeli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…