- 8 Şubat 2022
- 19
- -3
- 24
-
- Konu Sahibi acibademmmmm
Geciktin mi ki? Bir test alıp yapsan daha doğru olur. Her idrara çıkma ağrı gebelik değil. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilirMerhabalar uzatmadan kısa bir şekilde sorumu yazıyorum birliktelik sırasında kondomu tam takamamışız ve taşma yaşandı hemen temizlendim fakat kasıklarımda ağrı ve sık idrara çıkma durumum var gebe olma ihtimalim var mıdır
Kaç gün geçti ilişki üzerinden test yapsanMerhabalar uzatmadan kısa bir şekilde sorumu yazıyorum birliktelik sırasında kondomu tam takamamışız ve taşma yaşandı hemen temizlendim fakat kasıklarımda ağrı ve sık idrara çıkma durumum var gebe olma ihtimalim var mıdır
Cumartesi gecesi birliktelik yaşadım test yaptırsam çıkarmı olduysaKaç gün geçti ilişki üzerinden test yapsan
12 gün var adetimin başlangıcına fakat aklıma takıldı. TeşekkürlerGeciktin mi ki? Bir test alıp yapsan daha doğru olur. Her idrara çıkma ağrı gebelik değil. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Çıkmaz adete 2 3 gün kala çıkar kaset testte.Cumartesi gecesi birliktelik yaşadım test yaptırsam çıkarmı olduysa
Anladım teşekkürlerÇıkmaz adete 2 3 gün kala çıkar kaset testte.
Cok erken daha zaten bu kadar erken belli olmaz hamilelik belirtileri sanmıyorum pozitif olacağını.12 gün var adetimin başlangıcına fakat aklıma takıldı. Teşekkürleryarın bir test alırım
Tek temennim oCok erken daha zaten bu kadar erken belli olmaz hamilelik belirtileri sanmıyorum pozitif olacağını.
Hayır tabiki de. Ertesi gün hapı neden almadınız?Cumartesi gecesi birliktelik yaşadım test yaptırsam çıkarmı olduysa
Cumartesi gecesi birliktelik yaşadım test yaptırsam çıkarmı olduysa