Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El134-140 cm kız için yazlık arıyorum
herkes arıyor paniğe kapılmış ,bende arıyım bari
temiz elbise,şort,tshirt arıyorum 134-140 cm bedeninde
32 no beyaz ya da renkli sandalet arıyorum
mont kışlık ve rüzgarlık arıyorum 140 cm- ama iyi durumda olacak
herkes arıyor paniğe kapılmış ,bende arıyım bari
temiz elbise,şort,tshirt arıyorum 134-140 cm bedeninde
32 no beyaz ya da renkli sandalet arıyorum
mont kışlık ve rüzgarlık arıyorum 140 cm- ama iyi durumda olacak
Sevgili koroleva özel mesajda 5 dk engeline takılınca konuna cevap vereyim istedim. Hatırlarsan ilk mesaj attığında 140 cm olabilir diye fotoğraflarını en kısa zamanda ekleyebileceğimi düşünmüştüm kızın için ama çok üzgünüm bütün bazaların altlarını dolapları döktüm pırıl pırıl kıyafetlerimizin hepsi 13-14 ve 15-16 yaş etiketlilermiş. Bunu farkettiğimde nerde olabilir derken hatırladım; sana bahsettiğim güzel kıyafetlerimizin hepsini yeni evimize taşınırken hayrına bir sürü poşetlerle muhtara teslim etmiştim, unutmuşum cnm Kalan birkaç parçayı da temizlikçimin kızına vermişim. 13-14 yaşlar belki uygun olabilir onları da en kısa zamanda eklemeye çalışırım hiç giyilmemiş gibi harika ve yeni kıyafetler bir incelersin. Ben kızıma hep bir büyüğünü alırdım çünkü; 9-12 yasa 13-14 yas giydirdim 13-14 yasa da 15-16 yaş aldım fakat birden serpiliyorlar 8.sınıftan sonra tersihleri lisede kökten değişime uğradığı için çoğu bir kez giyilmiş veya sadece denenmiş, tertemiz sıfır ürünler alıp saklayabilirsin de... Satış sayfamda olan kışlık montları da düşün derim, sevgiler:)