1339 beta hcg

Bdsayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
506
863
128
Arkadaşlar sizce bu değer nasıl adetim 3 gün gecti nolur yardım edin bana... Gebe kalanlar lütfennn

Doktorum gebesin 15 gün sonra gel bakalım dedi sizce normalmiiiii

Kimse yokmu ......?

canım değerin normal hatta güzel gözüküyor...önemli olan değerinin 2 ye katlaması hcg takibiyle anlarsın bunu doktorun 15 gün içinde tekrar çağırması lazımdı diye düşünüyorum takip açısından hayırlı ugurlu olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Kuzum zaten 15 gün içerisinde gel dedi sizce kac haftalıktır bilginiz varmı değerim 1339

Kuzum zaten 15 gün içerisinde gel dedi sizce kac haftalıktır bilginiz varmı değerim 1339
canım değerin çok yüksek otomatik hesaplayan siteler var oradan tahminen sorgulat istersen...birde pazartesi sen yine de git doktora değerine baktır o zamanda kesin bilgi verir sanırım doktorun kaç haftalık diye

canım değerin çok yüksek otomatik hesaplayan siteler var oradan tahminen sorgulat istersen...birde pazartesi sen yine de git doktora değerine baktır o zamanda kesin bilgi verir sanırım doktorun kaç haftalık diye

Cok teşşekkür ederim cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…