Kadınların doğum kontrol yöntemi uygulamasına bile gerek kalmamışBenlik değil ya 130 günde 1
Evet evet maşallah dedeme iyi çalışmışyanlız sabah haberi gördüm detayına bakmadım kesin dedim bir olay olmuştur şimdi görünce şok oldum
Hahaha bizde şans yok kesin öyle olur ancak senede 1 defa
Hiii ne verdiyse artık canım bizi almazlarsa biz almadan dönerdikKadınlar gitmiş geri dönmemiş demek ki çok şifa veren bir dedeymiş
En güzeli temizHahaha bizde şans yok kesin öyle olur ancak senede 1 defa
Orası kesin zaten haber içeriği senlik haha
Kadınların doğum kontrol yöntemi uygulamasına bile gerek kalmamışO kadar kadına göre ,çocuk sayısı az kalmış.
Hiii ne verdiyse artık canım bizi almazlarsa biz almadan dönerdik
Olmadı bize gelince buna gönderirdik nasılsa o zirvede bizimki olmasa da olur
Yanlız ben dede sevmiyorum çıtır olaydı
Kız ben içli köfte yaparım of yanında ayran deme keyfimizeOlmadı bize gelince buna gönderirdik nasılsa o zirvede bizimki olmasa da olurbizde senle içer gezeriz
Sende ağzının tadını biliyorsun seni gidi fındık kıranYanlız ben dede sevmiyorum çıtır olaydı
E kocayı bile çıtır almışım ne sandın senSende ağzının tadını biliyorsun seni gidi fındık kırantaze taze hüpleteceksin
Fış anam senden korktum kızE kocayı bile çıtır almışım ne sandın sen
İşte bizdeki kafa buKız ben içli köfte yaparım of yanında ayran deme keyfimizehem bize maaşa bağlardı dede dünya turuna çıkmasak Bile avm avm gezerdik
İçli köfte mi yapsak mercimekli köfte mi yoksa kısır mıİşte bizdeki kafa buiyiki kocalar boşamıyor
Bu dergiyi mi okusak tam bize göre bir yazı dizisiİşte bizdeki kafa buiyiki kocalar boşamıyor
İçli köfte annem mercimek yasak banaİçli köfte mi yapsak mercimekli köfte mi yoksa kısır mı
Hahaha bence de dur bakayım ben şuna inşallah yasak değildir miyav miyavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?